| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
yoshi_nysa

|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 4:40 pm |
|
|
|
hmmm topic popieram ale foty Miałbym przeciętne, bo nie mam nic nadzwyczajnego chociaż... zmoddingowany DC daje rade, dioda w wentylatorze po prawej i wentylator po lewej stronie obudowy, co prawda konsola a dodatkowym fanem na najwyższych obrotach pracuje podobnie jak odkurzacz, ale się tak już nie nagrzewa :) Pracuje nawet głośniej od Xa w którym też wymieniłem fan na lepszej firmy. Ciekawi Mnie na czym aktualnie gracie:konsole stacjonarne, handheldy, PC (emu)? Gdyby ktoś był ciekaw HC roomu przez duże HC, lub przynajmniej jego zawartości, tu Macie link http://www.skizo.org/foru...9&st=0
Phase wrzuć foty jak możesz.  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 9:37 pm |
|
|
|
| sergioosh napisał: |
| hmm, a co to jest HC room? |
Nie dobrze mi juz jak czytam Twoje posty...
| mosad napisał: |
| jesli hc to straszny buredl i konsole i piece to ja mam hc czytaj burdel |
I o to chodzi pelny HC ja zaluje ze nie mam fot z przed roku-2 lat wtedy moglbym sie czyms szczycic
| yoshi_nysa napisał: |
| Ciekawi Mnie na czym aktualnie gracie:konsole stacjonarne, handheldy, PC (emu)? |
JA moge napisac ze jestem konsolowcem i gram tylko na konsolach...wszytskich oprocz sprzetu microsoftu .Juz niedlugo mam nadzieje zaczne konsolowe szalenstwo(planuje zakup PStwo,PSP,GBA)no i gry...juz nie moge sie doczekac
| Phase wrzuć foty jak możesz. |
Moge,moge z tym ze odrazu mowie ze fotki nie bede najwyzszej jakosci poniewaz beda robione aparatem w telefonie...no chyba pozycze cyfrowke od moje dziewczyny z tym,ze niewiem teraz kiedy bede sie znia widzial.W przeciagu 3 dni zapodam link do fotek
Pozdrawiam. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
yoshi_nysa

|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:35 pm |
|
|
|
Hey Phase, a co z konsol masz aktualnie na stanie? I czemu nie trawisz konsoli The Billa? Nie twierdze, że jest niezastąpiona, ale są gry które dają rade, chociaż Ja kupiłem X klocka dlatego że to świetny kombajn :) Ale to fakt, że kupno PS2 pod koniec panowania tej konsli to strzał w dyche. Wyszły tytuły które wręcz trzeba zaliczyć: RE4, MGS3 S, DMC3, i pewnie jeszcze z tuzin których nie moge sobie przypomnieć
To Ja czekam na fotki, Phase
Brothas, no more war.... |
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 12:30 am |
|
|
|
| Hey Phase, a co z konsol masz aktualnie na stanie? I czemu nie trawisz konsoli The Billa? Nie twierdze, że jest niezastąpiona, ale są gry które dają rade, chociaż Ja kupiłem X klocka dlatego że to świetny kombajn :) Ale to fakt, że kupno PS2 pod koniec panowania tej konsli to strzał w dyche. Wyszły tytuły które wręcz trzeba zaliczyć: RE4, MGS3 S, DMC3, i pewnie jeszcze z tuzin których nie moge sobie przypomnieć |
Wiesz oprócz tych 3 tytułow co wymieniles jest jeszcze o wiele wiecej zajebistych gier...o wiele wiecej...Aktualnie posiadam tylko Dreamcasta & PS2 z tym,ze czarnule bede musiał sprzedać,żeby na wyjazd mieć hajs .Ale mam nadzieje,ze juz nie dlugo sie porzadnie odkuje i znów wróca stare dobre czasy kiedy kazdy pieniadz wydawalo sie praktycznie na swoją pasje...A co do fotek spoko wciagu 3 dnich zamieszcze zdjecia i mowie odrazu ze wypasu nie ma bo mój HC room musiał przejsc mały upgread ze wzgledu na zblizajacy sie wielkimi krokami wyjazd.Poki co pozdrawiam i ide zrobic fotki swojej "jaskinii"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Okidoki obiecałem foty swojego HC roomu wiec dotrzymuje słowa.W sumie to jest HC segment a nie HC room ale juz mniejsza o to Najpier fotki a pozniej napisze co mam czyli zaczne się chwalic
http://img230.imageshack.us/my.php?image=c3zg.jpg
http://img147.imageshack.us/my.php?image=b8ix.jpg
http://img146.imageshack.us/my.php?image=a0xg.jpg
Moze to nie jest zaden wypas taki jaki mialem np około 2 lata temu no ale dla mnie ma klimat:]
Więc mam:
->kompa(tylko i wyłacznie to netu)
-<Tv "14" stka.(kablówka included:)
->Dreamcasta+3pady(widac tylko jednego reszta byla schowana),około 60gier na półce nad Tv.
->PS2+5 gier(wczesniej wyprzedalem gry ze wzgledu na wyjazd)
->Amige(byla schowana w szafie ale symbol jej-Joystick stoi na półce nad monitorem)
->około 80 egzemplarzy pisma PSX EXTREME
->komiksy(Silent Hill,Street Fighter)
->plakaty w antyramach na ścianie nad łóżkiem(nie uwieczniłem tego na fotach)
Po szafkach mam pochowane jeszcze pady id innych konsol(nawet od Pegazusa mam jednego )ale nie chcialem wszystkiego wyjmowac bo nawet nie miał bym,gdzie tego po ustawiać.
Jak pisałem wczesniej musiałem zrobić wyprzedaż małą ze wzgledu na zblizajacy się wielkimi krokami wyjazd tak więc troche może wygladać mój "HC room" ubogo.Ale mam nadzieje,że niedługo się porządnie odkuje,a wtedy już postaram się o taki HC room,że bedzie co oglądać poki co czekam na wasze fotki i zawijam grać w Pro EVO 4
Pozdrawiam _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|