| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
vana

|
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 9:07 pm |
|
|
|
| Po uczelni chodzą ploty, że na japonistykę (WSJO) przyjmą tylko/aż 30 osób... |
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 6:23 am |
|
|
|
| A czy wiadomo z kogo będzie skłądać się kadra? Chodzi mi mi o nazwiska :> _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
|
| Powrót do góry |
|
|
vana

|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 8:33 pm |
|
|
|
| Co do wykładowców to sprawa nie jest jeszcze do końca jasna. Wiadomo, że będą te same osoby co obecnie ale jeszcze kogoś szukają dodatkowo. Nic nie wiem o kryteriach. Wiem, że wielu będących obecnie na anglistyce z japonistyką chce się przenieść na japoński (od 1roku by też zaczęli) i takie osoby już się mogą zapisać (są właściwie z marszu przyjęte). |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Wto Cze 06, 2006 11:58 pm |
|
|
|
| a co do kryteriów nie są one zbyt wysokie. Pisałem na numer gg podany na ich stronie z pytaniem o podejście do osób z maturą dwujęzyczną. Powiedzieli mi, że wystarczy, że ją zdam i jestem przyjęty oO' nie wiem czy mam się z czego cieszyć, bo to może świadczyć o poziomie nauczania. |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 4:37 am |
|
|
|
| Czyli jeżeli będą przyjmować na zasadzie "zdasz maturę/wstępny jesteś przyjęty", tak jak to robili do tej pory, to raczej o 30osobowym limicie miejsc nie ma mowy. |
|
| Powrót do góry |
|
|