Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

konsole, pc, emulatory...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Gry    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sergioosh

Post Wysłany: Pon Maj 15, 2006 1:01 pm   Odpowiedz z cytatem
Phase napisał:
sergioosh napisał:
To źle Ci się wydaje. Ach, sorry. Jednak masz rację. Znowu zapomniałem, że ty wiesz lepiej co ja myślę.

nom ktos z nas dwojga musi myslec...wypadlo na mnie

Ach, czyli to znaczy, że myślisz też za mnie. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, bo już z samym sobą raczej słabo sobie radzisz.
wiesz, ja bym w ogóle się nie przyznawał, bo jeśli ty to nazywasz myśleniem...
Phase napisał:
sergioosh napisał:

Skąd ta niechęć? Masz jakieś złe doświadczenia z Allegro?

Jaka nie chec???ja na allegro moge kupic film DVD, plyte CD z muza,czapke,odtwarzacz MP3,komiksy...Ale NIGDY nie kupie telewizora,pralki,mikrofalowki,komputera,samochodu wole isc do salonu i miec ta mozliwosc zobaczyc,obejrzec,przetestowac to co kupuje...

Filmy i plyty z muzyką na Allegro? Hmm, wg mnie w tym przypadku jest większe ryzyko co do stanu faktycznego nośnika.
A co stoi na drodze by sprawdzić dany model w sklepie i kupić ten sam na Allegro?
Z samochodem to troche przesadziłeś, przecież nikt nie kupuje samochodu wysyłkowo... Allegro w tym przypadku można powiedzieć jest tylko pośrednikiem w ustaleniu najwyższej oferty, a całą reszte łącznie z sprawdzeniem stanu kupowanego pojazdu załatwiasz po zakończeniu aukcji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Phase

Post Wysłany: Pon Maj 15, 2006 4:41 pm   Odpowiedz z cytatem
Twoja interpretacja moich wypowiedzi mnie caly czas zaskakuje...Reszte zostawie bez komentarza bo nie mam zamiaru Ci ublizać..
A jesli chodzi o Allegro...Czlowieku co innego jest wtopic 50zl za plyte CD a co innego 7tys zl za ten niby wedlug ciebie HDTV...Rozbawiles mnie tym ze moge isc sobie sprawdzic do salonu by pozniej kupic na Allegro hehehe...I co z tego?Co ci to da?Wszystko zalezy od tego czy sprzedawca jest uczciwy czy tez nie...

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Pon Maj 15, 2006 5:41 pm   Odpowiedz z cytatem
Nie wiem jak ty, ale ja nie kupuję na Allegro z myślą o możliwej wtopie, tylko po to by kupowany przedmiot mieć. Pieniądze stracone nie jest trudno wyegzekfować, choć prawdę mówiąc ewidentne oszustwa łatwo nakryć (60zł za katane, ciekawe kto to kupuje. Tak samo ten HDTV za 7tys). Jeśli kupujesz sprzęt no-name to wiadomo, że nie ma możliwości sprawdzenia tego rodzaju sprzętu, ale w takim razie cena jest adekwatna do ryzyka, jakie ponosisz. Sprzęt markowy w cenie zbliżonej do sklepowej jest w 99% pewny, z resztą tego rodzaju aukcje są z reguły prowadzone przez sklepy.
Z resztą może już starczy, bo my nigdy nie porozumiemy się a doszło do tego, że prawie zmonopolizowaliśmy dział gier
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Sob Maj 20, 2006 6:56 pm   Odpowiedz z cytatem
i dobrze bo wole jak sie jeden wypowiada i siedzi w temacie niz 50 innych ktorzy nic niewiedza a udaja niewiem jakich znawców...

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
mosad

Post Wysłany: Pon Maj 22, 2006 7:58 am   Odpowiedz z cytatem
urzekła mnie wasza historia

www.macross.wordpress.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Phase

Post Wysłany: Pią Maj 26, 2006 1:28 am   Odpowiedz z cytatem
Co ty nie powiesz mosad

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Gry Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3