Hmmm... rzeczywiscie bardzo praktyczne, to jest nawet udowodnione psychologicznie- zazwyczaj mezczyzne przyciagaja zgrabne nogi mlodej i pieknej kobiety (oczywiscie nalezy kupic pare takich poduszek zeby nie czuc sie samotnym ) ...taka poduszka pozwala na dobry sen w '' milym'' towarzystwie :) A kobieta no jak to kobieta oczywiscie zwiazek bardzo romantyczny bliskosc partnera jest jej porzebna (nie to co facetowi 10 kobiet naraz ) A pozatym kobieta preferuje zwiazki platoniczne wiec jedna poduszka jej starczy na cale zycie chyba ze sie rozpruje...heheh :) :) :)
Ostatnio zmieniony przez olusia dnia Wto Maj 02, 2006 3:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
w sumie nie ma się co dziwić - przecież przeciętny salaryman spędza poza domem 12 godzin na dobę (może prócz niedziel) a jak już wróci to pada na pysk i nie ma siły na zajęcie się rodziną.
Of kurde... jakby to powiedział mój kumpel: "Ech, czego to Japończycy nie wymyślą...". Osobiście chciałbym mieć taką poduszekę u siebie. No i mogę się założyć, że wtedy miałbym "kolorowe sny" :) .
Niedawno widzialam w Arkadii w takim sklepiku taka poduszke w kształcie biustu.....odrazu pomyslalam ze kupie mojemu koledze na urodzinki....i ktoś powie że to nie fajna rzecz :)