No właśnie, dlaczego do mnie pytanie co do Creativy? Chwalebna inicjatywa acz ludzie którzy się w to bawią za bardzo nie znają się pewnych rzeczach co działa na mnie troszkę niepocieszająco :)
A czy masz szanse czy nie - nikt nie wie. Jeszcze nigdy u nas nie było tego typu zasad rekrutacji - poczekamy, zobaczymy.
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 5:09 am
Kaiou napisał:
ludzie którzy się w to bawią za bardzo nie znają się pewnych rzeczach co działa na mnie troszkę niepocieszająco :)
masz cos konkretnego na mysli?... i moze lepiej by bylo, gdybys wszystkiego wlasna miarka nie mierzyl i nie mowil o rzeczach, o ktorych pojecia nie masz...
_________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 11:55 am
Ty też jesteś moderatorem i jeśli komuś się zdarzy offtop to równie dobrze możesz posprzątać (bo mi to nie wyszło kagemusha - bardzo przepraszam, ale jakoś nie zachaczyłam o twoj post i dziwnie wyszło i ten... /moja wina ) m_Ó_m
A jak już sobie wytykamy.. " to co to jest pojęcie o świecie na innych" bo nie rozumiem o co Ci chodzi...
I naprawdę, jeśli masz uwagi odnośnie JC to podziel się nimi z wszystkim (na stronach JC jest na to miejsce), bo nie rozumiem dlaczego chcesz wyrabaic złą opinie (niesłusznie) kołu naukowemu ze swojego kierunku...
_________________ It's not easy being green. Kermit the Frog