Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

a teraz z innej beczki :) help me please

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Offtopic    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mika

Post Wysłany: Nie Lis 27, 2005 11:08 pm   Odpowiedz z cytatem
przykro ze zawsze pisze na forum kiedy czegos potrzebuje ale takie jest zycie...w sumie nie wiem jak zaczac:) najlepiej od poczatku. klasa maturalna,liceum plastyczne, dyplom. wlasnie dyplom. moj dyplom nie ma jeszcze okreslonego tematu ale chodzi o przedstawienie i to umiejetne przesdtawienie kraju jakim jest japonia. temat sama sobie wybralam bo kraj ten mnie intersuje w jakims tam stopniu:) mowiac prosto: potrzebuje kogos kto bedzie sluzyl mi rada i pomoca w pewnych kwestaich. najlepiej jak ten ktos bedzie sie na tym znal:).oczywiscie sama moge dotrzec do pewnych zrodel czy zdjec ale to po pierwsze za dlugo trwa a po drugie nie chodzi tylko o suche inforamcje czy zdjecia ale tez o wyjasnienie mi pewnych niejasnosci czy powiazan typu co onzacza ten znak jak to zapisac albo czy ten csymbol moge postawic obok tego albo jakies informacje dotyczace powiedzmy historii. bo w mojej pracy ktora w zalozeniu ma byc oszczedna w srodkach liczy sie pomysl wlsanie zestawienie dwoch lub wiecej rzeczy w jednym. proszac kogos o taka pomoc ide na latwizne bo znacznie wiecej bym sie nauczyla szukajac sama ale chodzi mi tez o czas.a i jeszcze wazne jest to by ta osoba byla osiagalana dosc czesto niemal codziennie co nie znaczy ze codziennie bede z jej uprzejmosci korzystac oczywiscie. o formie zaplaty pozniej :)) moze narysuje ocs ladnego ? licze na pozytywny odzew:))
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1