2. Indie >.<
nie lubie Indii ani Hindusów! dlaczego?
w Londynie, mieszkałam w hindusko-tureckiej dzielnicy, przez długi czas z hinduską rodziną, nie dość, że mnie wykorzystywali, głodzili to jeszcze o wszystko sie czepiali >___< już nie wspomne że codziennie z 10 razy byłam obmacywana w każdym mozliwym miejscu (sklep, biblioteka, szkoła! itp itd) aż po jakimś czasie z tamtąd uciekłam!
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 10:03 pm
Geez ... To jest jak requiem!
Akiko , jeśli jesteś atrakcyjną kobietą... Zwłaszcza w Anglii, gdzie typowe angielki są , niema co ukrywać ... brzydkie jak lato z radiem... Ja im sie nie dziwie bo każda polka przebija pod względem urody typowe Angielki(o jakieś 100 razy wg. mnie)..., tylko wydaje mi się że w momencie kiedy jakiś Hindus obmacywał by cię w Polsce to pewnie chodził by już bez zębów albo leżał na intensywnej terapii ...
Ja sam mieszkałem jakiś czas w Anglii i nie ukrywam żeby wszystkie kwestie kulturowe i etniczne mi odpowiadały dla tego wole Polskę pod wieloma względami .
(Hindusko- Tureckiej dzielnicy) nie będę się wypowiadał na temat ciapatych : ) Oni zawsze mieli jakieś niezdrowe emocje wobec innych kobiet, może dla tego że ich kobiety nie mają tego czegoś!
_________________ Żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim
Medi nie jestem atrakcyjna.
Oni tak obmacywali każdą nawet 3 razy większą i grubszą kobiete od siebie.
Nie chodzi tylko o te obmacywanie, ale ja tam nie mogłam normalnie funkcjonować, często sie na mnie dziwnie gapili albo sledzili U_U
Cytat:
kiedy jakiś Hindus obmacywał by cię w Polsce to pewnie chodził by już bez zębów albo leżał na intensywnej terapii
*przypomina sobie sytuację jak kopła Hindusa z glana w czułe miejsce* xD