Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Appleseed ex machina

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Manga & Anime    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krzychos7

Post Wysłany: Nie Mar 09, 2008 8:53 am   Odpowiedz z cytatem
Oglądał ktoś? Jakie wrażenia. Ja obejżałem połowę ale musiałem przerwać. Dziś obejże do końca. Dla tych którzy się nie oriętują to Appleseed ex machina jest drugą częścią Appleseed (film pełno metrażowy).

Frezio-kun

Post Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:29 pm   Odpowiedz z cytatem
Naturalnie oglądałem! Jak dla mnie film wypadł znakomicie. Dodam, że nie przepadam za formą 3D, jednak dbałość o takie szczegóły jak przepychanki zapalczywego tłumu, (przypadkowe) zapomnienie swojego mecha, etc. sprawiły, że oglądałem dosłownie wciśnięty w fotel. Akcja nie stoi w miejscu, brak nudnych dialogów/monologów. W zamian spora dawka walki. Tutaj uwzględnię niebywały realizm tych właśnie walk. Owszem, są elementy, które mogą irytować (ruchy a la matrix), nie mniej jednak miałem wrażenie jakby ta futurystyka nie była aż tak odległa. Bynajmniej nie żałuję czasu poświęconego na tą część Apleseed.

P.S. Czy odniósł ktoś wrażenie, iż jest to feministyczne anime? ;D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Manga & Anime Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1