| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
..:Colinka:..

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:22 pm |
|
|
|
"Tylko Japonia może byc fajna!" - gorszej nazwy byc nie mogło... "Fajna" ? Oczywiście wiem, że to pozytywne określenie, ale w sumie nic nie przekazuje.
Powiedzieć, że interesuje sie Japonią to chyba za wiele lecz jak inaczej wyrazić chęć poznawania tamtejszej kultury, historii, zwyczajów. Póki co na chęciach sie kończy. Nic na siłę. Najpierw trzeba zająć się codziennością, a dopiero potem wybiegać w przyszłość. Przynam się, iż "na początku" myślałem jak typowy 'fanatyk', ale kiedy popatrzyłem na wszystko z boku aż się wystraszyłem.
Tylko Japonia i długo, długo nic... ? O jacie :) Ktoś musi mocno nie lubić swojej ojczyzny . Nie oglądać zagranicznych filmów, nie ubierać się "po zachodniemu"... etc. etc.
Pewnie! Skoro tylko Japonia może być "fajna" - "Niech nie będzie niczego" jak zwykł mawiać wielki Polski przywódca K.K. :) Z jednym tylko wyjątkiem. Niech będzie jedna wielka Japonia. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Akiko Yoshitomi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
SoheiMajin Gotenks

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 1:17 pm |
|
|
|
| ..:Colinka:.. napisał: |
| A im bardziej inne są te kraje od Polski tym bardziej się nimi interesujemy |
Bzdura...
| ikari_yui napisał: |
| jak się udaje, że wie się coś o Japonii to jest się takim kuuru? |
Ta, właśnie... Ostatnio zaobserwowałem to zjawisko, smutne to jest
| Frezio-kun napisał: |
| Ktoś musi mocno nie lubić swojej ojczyzny . Nie oglądać zagranicznych filmów |
Ojczyzna, a obok zagraniczne filmy  |
|
| Powrót do góry |
|
|