| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Norek

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:29 pm |
|
|
|
No nie wiem czy takie pismo by się nie utrzymało.
Nikt chyba do tej pory nie próbował, poza tym należałoby je odpowiednio rozreklamować. No ale to tylko przypuszczenia.
Moje 80% wzięło się z obserwacji Kawaii, gdzie najpierw mnóstwo było mangi i anime, później zaczęto dodawać jakieś działy z książkami i muzyką (poza tym nie liczyłem i nie wiem czy to jest 80%, 70, czy 75,5;).
Przeglądałem "Otaku" i nie znalazłem tam zbyt wielu interesujących mnie rzeczy. Przykro mi to mówić:)
Nie życzę oczywiście źle, ale ja czytelnikiem tego pisemka nie zostanę.
Pozdrawiam. _________________ "YOU DON'T NEED A REASON TO HELP PEOPLE"
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Naq

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 7:53 pm |
|
|
|
Jej, fajne to podsumowanie. Szczerze mówiąc nigdy tego tak nie liczyłam^^"
ale masz rację, poziom tekstów o Japonii rośnie. I moim zdaniem, artykuły te są ciekawe - chociażby ostatni, o polonistyce w Japonii.
| Cytat: |
| Trzeba by kupić wreszcie dziewiątkę... |
Hehe-oj, trzeba, trzeba ;]
A swoją drogą... W tym wyliczeniu procentowym, dział 'rynek i newsy' liczyłeś jako recenzje m&a czy jako 'inne'?? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Naq

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Frezio-kun

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:38 am |
|
|
|
Chou, nie mam miana wielkiego fana "Otaku". Jestem tylko pospolitym czytelnikiem, dalekim od krwiożerczego fanatyzmu. I bynajmniej nie jestem hikikomori ;D Nie mam warunków...
To, że poszedłem dalej i postanowiłem zrobić mini statystykę, raczej nie świadczy o mojej bezgranicznej fascynacji magazynem. Nazwałbym to " przedstawieniem faktów". |
|
| Powrót do góry |
|
|