Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Webkomiks - Szał Przeznaczenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Ciekawe strony    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Svazerius

Post Wysłany: Sob Lut 09, 2008 11:05 pm   Odpowiedz z cytatem
Uwielbiam komiksy, książki i anime. Odkąd po raz pierwszy zobaczyłem webkomiks czułem ogromną chęć zrobienia własnego. Odważe się tu nim pochwalić -> http://szalprzeznaczenia.blox.pl/
Na razie jest na blogu, 4 strony i niewyrobiona kreska . Kreske na 100% poprawie, stronę robię. Chciałbym rysować dalej ten komiks ale fakt że jedynymi odwiedzającymi są ja i kilku moich znajomych jest tak genialnie demotywujący że potrzebuje żeby choc kilka osób jeszcze to przeczytało i oceniło.

Oceniajcie na forum i tak przenosze komiks na strone.

ps. aaaa... i czytajcie od lewej do prawej, tak jak się w europie czyta
ps. 2 I napiszcie jeszcze co poprawiać w rysunkach, starych juz nie zmienie ale w następnych mogę narysować coś lepiej.
Strona 4 prezentuje mój obecny poziom kreski.

Nadużywam słowa komiks? Znacie jakieś synonimy?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
sergioosh

Post Wysłany: Nie Lut 10, 2008 5:57 pm   Odpowiedz z cytatem
Gratuluję przedsięwzięcia Będę śledził postępy, choć mam nadzieję, że po prostu wciągnie mnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Chou

Post Wysłany: Pon Lut 11, 2008 3:17 am   Odpowiedz z cytatem
Nie wiem czy dobrze widzę tak późno XD, ale to jest chyba na paint'cie robione? Pożałuj tych parę ściętych drzew i ćwicz na kartce. Bo widzę że z kreską coś się dzieje, ale na tym na czym to tworzysz wychodzi okropnie. Ja nie zniechęcam broń boże, tylko mówię, że czasem w inny sposób można jeszcze te 20% więcej wyciągnąć.

Zanim ktoś naprawdę będzie chciał widzieć twoje prace minie parę lat, dlatego nie rysuj dla innych ale jak na razie dla siebie. Ja rysowałam całe 3 tomy dla siebie i jestem dumna, że nikt tego nie widział, bo teraz bym się ze wstydu nigdzie nie pokazywała.

Nie poddawaj się rysuj rysuj. :)
(Ta o 3 nad ranem zaczyna mi sie chcieć takie długie zdania pisać XD)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Ciekawe strony Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1