| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kaila^^

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 10:03 am |
|
|
|
| Kupuje nowe mieszkanie i jestem zainteresowana urzadzeniem go w stylu japonskim. Niekoniecznie chodzi mi o wykladanie całej podlogi tatami i posiadanie wszedzie niskich stołów. Szukałam w internecie jakis stronek z wystrojem ale niestety nic sensownego nie udalo mi sie znalezc. Znacie może namiary na jakies fajne stronki zw. z ta tematyką?? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kosuke

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 7:04 pm |
|
|
|
heja. jeśli chcesz to jest taka jedna stronka z różnymi japońskimi elementami wystroju...
http://www.duchjaponii.pl/
Proszę nie dodawać postu pod postem, tylko skorzystać z opcji "edytuj" (krzyżyk z prawej strony posta) oraz używać wielkich liter i znaków interpunkcyjnych._________________
"W dawnych czasach zręczni wojownicy najpierw czynili się niezwyciężonymi, a potem szukali słabości swoich przeciwników."
Sun Tzu - "Sztuka Wojny" |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kosuke

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 7:08 pm |
|
|
|
aha. oglądałem to i muszę powiedzieć, że rzeczy są ładne ale też całkiem drogie..._________________
"W dawnych czasach zręczni wojownicy najpierw czynili się niezwyciężonymi, a potem szukali słabości swoich przeciwników."
Sun Tzu - "Sztuka Wojny" |
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^

|
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 8:12 pm |
|
|
|
widzialam ta stronke, fajna jest ale za malo tam jest rzeczy no i wlasnie bardzo drogie sa. nie bede ukrywac ze bardzo podobne lozka widzialam za polowe tej ceny ale chodzi mi dokladniej o łączenie stylu japońskiego z innymi...no i oczywiscie łóżko ważną sprawą jest w mieszkaniu ale nie jedyną :p
Proszę nie dodawać postu pod postem, tylko skorzystać z opcji "edytuj" (krzyżyk z prawej strony posta) oraz używać wielkich liter i znaków interpunkcyjnych. |
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^

|
|
| Powrót do góry |
|
|
NecrosiS

|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 8:59 am |
|
|
|
Witam
Skorzystam z tematu i pozwolę sobie zadać pare pytań.
Czy ktos posiada jakies mebelki z tego sklepu ? (http://www.duchjaponii.pl/ )
Jak sie ma ich cena do jakości wykonania ?
Czy zna ktoś moze inne sklepy o tej tematyce w polsce (nie koniecznie internetowe)
Z góry dziękuję za zainteresowanie.
ps. Gdzie na tym forum jest "szukaj" ? |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Rouge

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 3:25 pm |
|
|
|
To ja tez dolacze do tego topica zamiast nowy tworzyc.
Podczas pobytu w Japonii strasznie przypadly mi do gustu futony.
Duzo wygodniej.. o dziwo, bo wczesniej jakos do spania na podlodze i na materacu nie bylam przekonana (pewnikiem z winy betonowej podlogi w pokoju i cieniutkiej wykladziny - no i dlatego kusi mnie na tatami ;_; )
Wiem z linka, ze wyzej wspomniany Duch Japonii sprowadza je do nas.. pytanie stad czy ktos moze ma w domu taki futonik?
I jak sie sprawuje? |
|
| Powrót do góry |
|
|