| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Kosuke

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Yukari

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:30 am |
|
|
|
| Czytałam te książkę i żałuję zmarnowanego czasu na jej przeczytanie. Jest nudna jak mało, która książka. Fabuła strasznie się wlecze, a momenty, w których czytało się te książkę trochę szybciej można policzyć na palcach jednej ręki. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kosuke

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mosad

|
Wysłany: Pią Gru 07, 2007 5:36 pm |
|
|
|
| Niltinco napisał: |
| Czytałam te książkę i żałuję zmarnowanego czasu na jej przeczytanie. Jest nudna jak mało, która książka. Fabuła strasznie się wlecze, a momenty, w których czytało się te książkę trochę szybciej można policzyć na palcach jednej ręki. |
Widziałem film na podstawie tej książki. Nie był jakiś super ale książkę przeczytam, chociażby ze względu na (podobno) ciekawe opisy życia codziennego japończyków.
Pozdro ; b_________________
| Cytat: |
| "Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage" - Lao Tzu |
www.macross.wordpress.com |
|
| Powrót do góry |
|
|
Keii

|
|
| Powrót do góry |
|
|
melmo

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 2:54 am |
|
|
|
| Podchodziłam do tej książki conajmniej trzy razy, ostatni raz i tak rekordowo bo przeczytałam ok. 3/4 zanim mnie pokonała. Prawdopodobnie będę próbować do skutku . Zastanawia mnie to czy już autor nie był nią znudzony w trakcie pisania. Niestety nie można mówić o miło spędzonym czasie nad jej lekturą.... |
|
| Powrót do góry |
|
|