Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

AsuCON XII Katowice 20.10.2007r.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Wydarzenia    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shii

Post Wysłany: Nie Paź 14, 2007 7:34 pm   Odpowiedz z cytatem
jedzie ktoś może? xD
ja oczywiście jade

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
indies

Post Wysłany: Sob Lis 10, 2007 7:19 pm   Odpowiedz z cytatem
Hmm... bez odzewu XD

A był ktoś ?
Wnioskuję, że Shii się pokazała ;p Ja też oczywiście byłam :> Mimo że organizatorom się nieco posypał plan, mogę powiedziec tylko jedno - niezapomniane wrażenia z... koncertów !

Och, czułam się jak we śnie, warto było tyle stać przed wejściem^.~ Słyszałam wcześniej płytkę rice, która była ok. ale bez większego zachwytu, jednakże zważywszy na głos wokalisty z zaciekawieniem czekałam na pokaz. Podświadomie wiedziałam, że się nie zawiodę () i tak było - rice był świetny, normalnie cud, miód i orzeszki Dawno się tak nie ubawiłam, nawet nie czuło się bólu nóg (gorzej jak się siadło po wszystkim XD). Yuki rozwalał mnie swoim zachowaniem kompletnie i On się bawił i my^^
GramMaria, tu już się zaczął większy hardcor XD. Tak chciałam złapać, którąś z rzucanych różyczek, ale mi się nie udało Na kostkę od Rai'a też miałam chrapkę, jednak jak na umór nie rzucał w moją stronę;p (Za to Jego butelkę złapała osoba będąca dwa siedzenia obok ;p). Ojjj nie ma co pisać, niezapomniane wrażenia do końca życia^___^
Do tego sesja z autografami, płytka i zdjęcia z każdym z zespołu XD Świetna sprawa, przesympatyczni (rice i G.M) chłopcy! Nie spodziewałam się, że będę miała okazję zobaczyć jakiś zespół z j-music 'on live' (a do tego visual kei :>), był to mój pierwszy taki wypad i mogę stwierdzić tylko jedno - chcę więcej !

Pozdrawiam

Yoshiki Hayashi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
melmo

Post Wysłany: Czw Lut 07, 2008 1:10 am   Odpowiedz z cytatem
Świetnie że ktoś stąd był i się podobało! Rzeczywiście bardzo dobre koncerty!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Wydarzenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1