| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
shii

|
|
| Powrót do góry |
|
|
indies

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 7:19 pm |
|
|
|
Hmm... bez odzewu XD
A był ktoś ?
Wnioskuję, że Shii się pokazała ;p Ja też oczywiście byłam :> Mimo że organizatorom się nieco posypał plan, mogę powiedziec tylko jedno - niezapomniane wrażenia z... koncertów !
Och, czułam się jak we śnie, warto było tyle stać przed wejściem^.~ Słyszałam wcześniej płytkę rice, która była ok. ale bez większego zachwytu, jednakże zważywszy na głos wokalisty z zaciekawieniem czekałam na pokaz. Podświadomie wiedziałam, że się nie zawiodę ( ) i tak było - rice był świetny, normalnie cud, miód i orzeszki Dawno się tak nie ubawiłam, nawet nie czuło się bólu nóg (gorzej jak się siadło po wszystkim XD). Yuki rozwalał mnie swoim zachowaniem kompletnie i On się bawił i my^^
GramMaria, tu już się zaczął większy hardcor XD. Tak chciałam złapać, którąś z rzucanych różyczek, ale mi się nie udało Na kostkę od Rai'a też miałam chrapkę, jednak jak na umór nie rzucał w moją stronę;p (Za to Jego butelkę złapała osoba będąca dwa siedzenia obok ;p). Ojjj nie ma co pisać, niezapomniane wrażenia do końca życia^___^
Do tego sesja z autografami, płytka i zdjęcia z każdym z zespołu XD Świetna sprawa, przesympatyczni (rice i G.M ) chłopcy! Nie spodziewałam się, że będę miała okazję zobaczyć jakiś zespół z j-music 'on live' (a do tego visual kei :>), był to mój pierwszy taki wypad i mogę stwierdzić tylko jedno - chcę więcej !
Pozdrawiam _________________ "Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki Hayashi
|
|
| Powrót do góry |
|
|
melmo

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 1:10 am |
|
|
|
| Świetnie że ktoś stąd był i się podobało! Rzeczywiście bardzo dobre koncerty! |
|
| Powrót do góry |
|
|