| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
fedzia

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 10:51 am |
|
|
|
Witam Wszystkich!
W marcu planujemy zorganizowac jrock party jako alternatywa (konkurencja ;p) dla MTP. Miesce i czas nie ustalone, ale na szczegoly jeszcze przyjdzie czas.
Jak narazie chcialybysmy sie dowiedziec jakie kawalki chcielibyscie uslyszec! Wszystkie requesty mile widziane. A moze macie jakies sugestie co do miejsca gdzie taka impreze mozna zorganizowac?
To bedzie nasz pierwszy raz (mam nadzieje ze nie ostatni ;p) wiec chcialybysmy poznac wasza opinie.
Yoroshiku onegai itashimasu. |
|
| Powrót do góry |
|
|
@nka

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 1:09 am |
|
|
|
J-rockowa imprezka!!!!??????????? piszcie dokładnie kiedy i gdzie od dawna mi sie taka marzy więc z kolezanką sie bardzo chętnie wpisujemy na listę chetnych ogólnie to słucham prawie wyłącznie jmuzy (j-pop, j-rock... a także k-muzyki )
miejsca raczej nie podpowiem, bo Krakowa aż tak dobrze nie znam, ale z zespołów to .. o matko.. nie wiem , co wybrać ja osobiście słucham głównie:
MIYAVI,GACKT (starsze kawałki), HYDE, KAGRRA, AN CAFE, ERSHOU MEIGUI, SUG, LAIREINE, ZWEI, DIR EN GREY, AUCIFER, LM.C, GIRUGAMESH, ANNA TSUCHIYA, BoA, THE TRAX, SEO TAI JI, X Japan, HIDE, ELLEGARDEN, L'ARC~EN~CIEL,KRA.... i paru innych
bai bai |
|
| Powrót do góry |
|
|
fedzia

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 5:59 pm |
|
|
|
impreza bedzie! wstepnie planujemy zrobic 27 marca ale juz niedlugo oficjalnie oglosimy co jak i gdzie^^
bede wdzieczna za podanie konkretnych utworow!
pozdrawiam _________________ バンギャだよ!あたし
|
|
| Powrót do góry |
|
|
@nka

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 2:39 am |
|
|
|
co za ulga o matko byłam przekonana, że nic z tego - nikt sie tu nie zgłosił...
konkretne utwory??
hmm muuuusi być :
the Gazette - Silly God Disco,
Gackt - Vanilla, Kimi ga Oikaketa Yume, Black Stone, Redemption, Dybbuk,
DBSK - Rising Sun
Seo Tai Ji - ultramania, Internet War
Miyavi - What A wonderful World, 2 be wiz U, Shouri no V-Rock, Jibun Kakumei, Senor Senora Senorita, Baka No Hito, Kabuki Boiz, Ahou Matsuri, Papa mama,
L'arc~en~ciel - In the air, Blurry eyes, And she said, flower, Cares of Venus, C'est Le Vie, Honey, feeling Fine, Seventh heaven, Pretty Girl,
Hide - Hideway, Midnight Celebration, Countdown, Made in Heaven,
Uvervorld - Crossing,
BoA - Silent Screamerz,
An Cafe - Nyappy in the World, Maple Gunman,
LM.C - Funny Phantom, Boys & Girls,
Anna Tsuchiya - Bubble Trip, Change Your life, slap that naughty Body,
The Trax - Scorpio,
Ellegarden - Supernova, Starfish, Marry me,
Hide - Pink Spider, Ever Free, Lemoned I Scream, Hi -Ho,
Ayumi Hamasaki - Butterfly,
She - superstar,
Yui - Life, Rolling star
hmm, to taki j-rockowe bardziej imprezowe, lżejsze propozycje :) trochę z K -rocka, J-pop.... ale to tylko moje propozycje - bo nie wiem w jakim konkretnie klimacie bedzie impreza
pozdrawiam!
p.s. a Ty co proponujesz?? jeszcze trochę poszukam i wrzuce inne tytuły. |
|
| Powrót do góry |
|
|
fedzia

|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 5:49 pm |
|
|
|
napisalam poprzednio ze impreza odbedzie sie 27 ale po dluzszej naradzie naszego sztabu data ulegla zmianie na 13 marca.
jutro idziemy zalatwiac ostatnie formalnosci w klubie i mam nadzieje ze koncem tego tygodnia juz oficjalnie bedziemy mogly oglosic^^
co do klimatow.... powiem krotko bedzie wszystko ;p
od ancafe az po kagerou! W kazdym badz razie glownie visual kei.
Jeszcze repertuar nie jest gotowy, ale przypuszczam ze sporo bedzie Gazetto, Mucc, Alice Nine, Heidi,Laruku, Ancafe, Diru....
nie mam muzyki Anna Tsuchiya, She, Ellegarde, yui, Uvervorld wiec gdybys mogla mi podeslac to bede b b wdzieczna^^
Glownie to ja zajmuje sie repertuarem (bo i mam najdluzszy staz jesli chodzi o jrock) ale jak wiadomo czlowiek nie jest w stanie wszystkiego sciagnac i przesluchac ;p _________________ バンギャだよ!あたし
|
|
| Powrót do góry |
|
|