| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
mihaujp

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 12:48 pm |
|
|
|
| jak w temacie _________________ ミハウ
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Keii

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Falka

|
|
| Powrót do góry |
|
|
indies

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Keii

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 7:40 pm |
|
|
|
Ogólnie rzecz biorąc, dobrze jest mieć ponad 90% zarówno z rozszerzonego angielskiego jak i polskiego, ewentualnie coś w okolicach. Oczywiście wszystko zależy od tego, jakie wyniki będą miały osoby składające ;)
Co do rozmowy, to z tego, co mówiło parę osób od nas, wynika, że wcale aż tak źle nie było. Szczególnie, że najmniej przyjemna osoba z komisji już nie pracuje na instytucie.
Btw, przywrócenie rozmów jest już pewne? Bo na razie są one tylko dla osób ze starą maturą.
Również pozdrawiam ;)
Ps.: "Michau" to raczej autor :P_________________  |
|
| Powrót do góry |
|
|
indies

|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 11:32 pm |
|
|
|
Och, 90% z roz. ang :> Czyli bez zmian Pozostaje liczyć na to, że cuda się zdarzają, może jakoś mi się uda^^'(?)
Dobrze wiedzieć, że jeden 'nieprzyjemny' pożegnał się z UJ, pytanie czy ktoś jeszcze nie pozostał Kwestia ta może dla niektórych jest szczegółem, ale dla mnie ważna jest dobra atmosfera, a opinie naprawdę nie były przychylne :>
| Cytat: |
Btw, przywrócenie rozmów jest już pewne? Bo na razie są one tylko dla osób ze starą maturą.
|
Hm, nie mam pojęcia Też mi się wydaje, że póki co są one tylko do starej matury, jednak kto wie co czas pokarze, a różne zasady co jakiś czas lubią się zmieniać (szkoda, że angielski nie spada na podstawę ;p)
| Cytat: |
Ps.: "Michau" to raczej autor  |
Taa... XD? Jakoś nie przyglądałam sie nickowi, tak jakoś mi się wpisało
W sumie to brzmi nawet 'męsko' (.... ^__^")
Pozdrawiam _________________ "Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki Hayashi
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Falka

|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 12:17 pm |
|
|
|
| Ciężko trochę nie wymagać dobrego poziomu z jakiegoś języka obcego w ogóle, tym bardziej z angielskiego >_>. Część podręczników jest napisana tylko po angielsku, poza tym zdarzają się Japończycy, którzy ani słowa nie są w stanie wydukać po polsku, komunikacja przebiega tylko po japońsku lub angielsku. Tak więc raczej nie ma szans na zmianę wymaganego poziomu z angielskiego, nie wspominając już o wyeliminowaniu tego języka w ogóle... >_> _________________ Twój Stary
|
|
| Powrót do góry |
|
|
indies

|
|
| Powrót do góry |
|
|