Chciałem zaprosić wszystkich do czatowego Japońskiego pokoju.
Prowadzimy tam różne dyskusje na temat Japonii, kultury i języka.
Jako że pokój jest dosyć nowy niema tam za wielu stałych gości, dlatego piszę tutaj
Poszukiwane są także osoby dobrze znające język japoński żeby rowiewać wątpliwości i pomagać uczyć młodzików
strona : http://czat.onet.pl
nazwa pokoju : Japoński_pokój
(kategoria : Tematyczne)
... na onet chacie lipa... proponuje na starym dobrym niezawodnym IRC...
... jak ktoś by był chętny do tworzenia #kanału to prosze o wypowiedzi tutaj...
... dlaczego nie onet chat ?
1) głupi bot
2) tylko IE... ja z Operą mam problemy bo blokuje gate przez które można vira załapać a mi na tym nie zależy zabardzo
3) długie logowanie sie na czaciq...
[edit]
4) ten czat na javie jest - nie można pisać po japońsku
Ja używam Opery i jakoś nigdy nie miała problemu z Onetem. Czat też bez problemów mi się załadował. Arazaziel albo masz za starą wersję przeglądarki ale źle ją skonfigurowałeś.
Ja używam Opery i jakoś nigdy nie miała problemu z Onetem. Czat też bez problemów mi się załadował. Arazaziel albo masz za starą wersję przeglądarki ale źle ją skonfigurowałeś.
got it, plugina nie mialem wlaczonego...
ale tak czy siak jestem za kanalem na irc... przeco mozna z opery pod irc sie podlaczyc bezproblemu...
@Wind niestety chyba wygasł ten pokój.
Ale na serwerach IRCnetu jest pokój #japonia na którym praktycznie zawsze ktoś jest.
Tak więc myślę że można kozystać z tego co jest.