Chciałabym wiedzieć co oznaczają kanji na tym obrazku:
Jak narazie, przeglądając znaczek po znaczku symbole w Wordzie, doszłam to tego pierwszego i znaczy chyba "kari", ale znaczeń jest wiele.
Dlatego proszę o pomoc tutejszych ekspertów
Nie jestem specjalistą od anime ale wydaje mi się że 仮戯 KEGI to imię bohatera anime YU-GI-OH 遊戯王; znak 頁 PEEJI oznacza stronę czyli 仮戯頁 to prawdopodobnie będzie strona (internetowa?) poświęcona temu bohaterowi.
Jednak postać na rysunku nie ma na imię Kegi (nawet w japońskiej wersji). Tylko skąd ty wiedziałeś, że obrazek jest z YGO?
W każdym bądź razie nadal czekam na kolejne interpretacje ideogramów, bo ciekawość mnie zżera, a nie mam cierpliwości szukać każdego kanji w tablicy symboli. Chyba że szczęśliwie na niego trafię
Więc ja myślę że to naprawdę chodzi o stronę KEGI a kto jest na obrazku to nie musi oznaczać podpisu. Zapewne tylko to podpis że obrazek pochodzi z tej strony a ona jest o tematyce YU-GI-OH.
Podobnie jak ORANGE GROVE nawiązuje do GTA:SA a jest to strona o wszystkich GTA.