Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Aoki Densetsu Shoot(Piłka w Grze)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Manga & Anime    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PatrickSSJ

Post Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 9:44 pm   Odpowiedz z cytatem
Jak sie wam podobala t a bajka bo dla mnie byla jedna z lepszych.Przynajmniej bardzo realistyczna w porónaniu do Tsubasy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ikari_yui

Post Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 12:11 am   Odpowiedz z cytatem
Nie wydaje mi się, żeby to anime było popularne w Polsce. Nie jest to nowość, a przez polskie media przebrnęło bez większego echa, a szkoda.
Szczerze, gdyby nie to anime to pewnie w chwili obecnej nasyłałabym na wszystko co związane z m&a młodzieżówki lpr'u."
Anime faktycznie miało swój klimat i było bardziej realistyczne od Tsubasy.
Ja je uwielbiam. Szczególnie wątki poza piłką. "Bójka" Kenjiego w Tokyo, relacje pomiędzy Kazumi i Toshim. Oczywiście także Kenji i Tomoko, czy Kubo i późniejsza historia Minako jak podrywała Toshiego XD
Trzeba przyznać anime jest słodkie.
P.S.
Słodki avartarek. (Choć ja nie jestem obiektywna bo mam słabość do tego zdjęcia Toshiego ;p) Sama na jednym forum mam w avartarku zdjęcie całej 4ki^^
P.S.2
Chociaż anime nie należało do popularnych to jak bardzo sobie pofolgujemy ze znajomą z alkoholem to często kończy się na wspominaniu "Piłki w grze" ;] (Zaraz potem schodzi na związek Michiru i Haruki z SM. XD)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Manga & Anime Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1