Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Devilman

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Japońskie kino    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yatsuhiro

Post Wysłany: Pon Gru 25, 2006 2:32 am   Odpowiedz z cytatem
Pod choinke dostałem od siory własnie ten film i musze przyznać ze sie zdeka zawiodłem myslałem że bedzie lepszy fabula sie nie trzyma calości jedynie co w tym filmie było fajnego to efekty specjalne moja ocena to 5/10

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Phase

Post Wysłany: Pon Gru 25, 2006 1:39 pm   Odpowiedz z cytatem
lol

A może byłbyś tak łaskawy napisać o czym on jest?bo Twoja wypowiedz niczego mi nie mówi.

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Ostatnio zmieniony przez Phase dnia Sro Lut 28, 2007 10:00 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Yatsuhiro

Post Wysłany: Pon Gru 25, 2006 2:07 pm   Odpowiedz z cytatem
hehe sorki juz pisze wiec tak chodzi oto ze ludzie pracujac nad jakas nowa energia przez przypadek otwieraja wota do swiata demonow . Demony potrzbuja zywiciele czyli ludzi wiekszosc demonuw opentalo luckie cialo. Z czego ludzie zaczeli panikowac nie wiedzil juz ktory czlowiek jest demonem aktury tak naprawde czlowiekiem zaczeli sie na wzajem wybijac, przezco powstala wojna.
Demon ktory opental glownego bochatre opental tylko jego ciole nie sercer , tak powstal Devilman ktory wstawil sie za ludzmi. Ogulnie mniej wiecej chodzi o to . Zakonczeniej jest beznadziejne ogulnie Devilman gilnie w sumie to nadal nie moge tego zak0nczenie skapowac trzba to obejrzec ciezki mi to opisac .

sorki za problemy

Ortografia u Ciebie leży na maxa zrób coś z tym bo Twoich postów nie da się dosłownie czytać normalnie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Phase

Post Wysłany: Sro Lut 14, 2007 3:37 pm   Odpowiedz z cytatem
Yatsuhiro napisał:
Zakonczeniej jest beznadziejne ogulnie Devilman gilnie w sumie to nadal nie moge tego zak0nczenie skapowac trzba to obejrzec ciezki mi to opisac .

Dzięki,ze napisałeś jak cały film się kończy.Już nie musze ogladać

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Japońskie kino Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1