Tak jak w temacie tu zapodajcie linki do japonskich komiksów w naszym ojczystym jezyku.Pewnie wiele osob ma w domu mozliwosc nawet zeskanowania wiec robcie to
Bez przesady, wiele tutaj tolerujemy co do nielegalnych materiałów (w tym skanlacji), ale pytanie o bezpośrednie linki do nich jest raczej nie na miejscu. Tym bardziej, że ostatnio dostępność mangi w Polsce jest nie najgorsza. Póki będą to materiały darmowe jak np komiksy on-line piszcie co chcecie.
"zleksza" ???
Sergioosh ma racje, po prostu poproś o przesyłanie linków na priva. W szczególności, że (jak już zresztą zostało napisane) dostęp do mang w j. polskim jest całkiem niezły (dzięki sieci Empik i Matras). Problemem byłoby już co najwyżej zdobycie mang w innych językach...
Bynajmniej nie mówiłem o kupowaniu... w Matrasie już bardzo dobrze mnie znają, że ja do nich jak do czytelni chodzę... ale będąc szczery to co jakieś dziesięć, no może dwanaście wizyt, to jakąś mangę kupię
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 5:14 pm
usiąść w empiku to nie problem, ale jak chcesz linki do skanlacji to jest stronka manga wszechbiblia i tam masz grupy tłumaczące mange, a skanów mang co są na rynku to nie znajdziesz, no chyba że u jakiś piratów