Yamato-the drummers of Japan z programem "shin on-rytm serca", mają dać koncert w Polsce :)
Pierwszy będzie w Lublinie 18 maja na hali Globus, pozostałe :
http://www.ticketpro.pl/index.php?lang=PL&event=300
Musze się jeszcze wywiedzieć po ile bileciki
Chętnie bym się wybrała
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 2:22 pm
Geez Łódź pomineli, a szkoda bo bym też wybrał się zobaczyć jak się to prezentuje.Co do ceny biletów to może być wysoka.Coś mi się wydaje, że będzie w przedziale 50 - 100 pln ( oby jednak nie ). Gulp ;/
_________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Ooo Yamato będą też w Poznaniu. Super, tylko kasy brak . Co do cen biletów to raczej spodziewałabym się przedziału cenowego między 100 - 150 zł. O dokładniejszą kwotę musiałabym zapytać kolegę, który był parę lat temu na ich koncercie i wybiera się ponownie. Podobno jest to widowisko warte każdej ceny .
ja byłam na ich występie, kiedy byli w Polce poprzednim razem. płaciłam chyba jakieś 80 zł za bilet, w ładnym miejscu, Arena w Poznaniu. naprawde warto było wydac kasę na bilet i dojazd (80 km)
polecam, mimo wszystko. a sama chętnie znów bym ich zobaczyła ^_^