| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Hebi

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kanashii

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 12:10 pm |
|
|
|
| HE witam witam ja jestem wysłannikiem od konkurencji outer heaven |
|
| Powrót do góry |
|
|
Hebi

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2005 12:19 pm |
|
|
|
| Hehe wiem - znam cie z forum sceny :) |
|
| Powrót do góry |
|
|
JinkiEx

Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 68 Skąd: Polska(realnie) Japonia(w marzeniach)
|
Wysłany: Sro Sie 31, 2005 2:41 pm |
|
|
|
| Konnichiwa ! Moja godność JinkiEX na forum w realu Piotr. Japonią zainteresowałem się jako dziecko trafiając na Anime Sailor-Moon :) Całkowicie pochłonęła mnie w wieku 15 lat kiedy tarfiłem na Drago Ball-a na TVN 7 chociaż wtedy nie obejżałem wszystkich odcinków. Potem seria była powtarzana na TVN 7 i tym razem nie pominałem anie jednego odcinka (razem DBZ I BBGT). Przypieczętowaniem mojeje miłości do Anime było Anime Slayers, z ciekawą fabułą i tonami zarcików, w którym nie brakowało też momentów zmuszających do refleksji. Na kompie z anime zetknąłem się poraz pierwszy dzięki serii Final Fantasy przechodziłe wszystkie części, zaciekawiony jaką to nową bestię będe musiał pokonać, jaką taktyke trzba będzie wybrać defensywną czy ofensywną, jakich czarów uzyć, i jakie potwory przywołać. Potem nadszedł on MGS którego zartobliwie nazywam oMGiS czyli oh My God it's Snake. Ta gra przyciągała mnie jak magnes często przerywałem ją bo nie wiedziałe jak przekraść sie za tym gnojkiem albo jak załatwić Gray Wolfa (snajper). Ale po chwili wracałem i próbowałem jescze raz. Czasami szukałem w necie solucji (która swoją drogą była wtedy rzadko spotykana w sieci). Cały czas czekałem na okazję żeby podzielić się swoimi zinteresowaniami japonią, mangą i anime. I tutaj nadaża się taka okazja. Dzięki twórcą i uzytkownikom Ohayo-Nippon forum. Arigatou wam wszystkim. _________________ Anime & Manga fan
|
|
| Powrót do góry |
|
|