Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Hebi-yo kikoeruka...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Offtopic    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hebi

Post Wysłany: Pią Lip 29, 2005 11:37 am   Odpowiedz z cytatem
Witam serdecznie wszystkim userow z ohayo-nippon.

Jestem Hebi[ale mozecie mowic do mnie Yasiu].
Japonskiego ucze sie od paru dni - wiec za duzo wam w jap nie powiem .

W japonii interesuja mnie:

-Samuraje
-MGS
-Manga oraz Anime
-Od niedawna jezyk;).

Jestem fanem gry Metal Gear Solid - prowadze wlasna stronke na ten temat [http://hq-mgs.gry-online.pl/html/news.php].

To by bylo na tyle..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kanashii

Post Wysłany: Pią Lip 29, 2005 12:10 pm   Odpowiedz z cytatem
HE witam witam ja jestem wysłannikiem od konkurencji outer heaven

Powrót do góry
Hebi

Post Wysłany: Pią Lip 29, 2005 12:19 pm   Odpowiedz z cytatem
Hehe wiem - znam cie z forum sceny :)
Powrót do góry
JinkiEx

Post Wysłany: Sro Sie 31, 2005 2:41 pm   Odpowiedz z cytatem
Konnichiwa ! Moja godność JinkiEX na forum w realu Piotr. Japonią zainteresowałem się jako dziecko trafiając na Anime Sailor-Moon :) Całkowicie pochłonęła mnie w wieku 15 lat kiedy tarfiłem na Drago Ball-a na TVN 7 chociaż wtedy nie obejżałem wszystkich odcinków. Potem seria była powtarzana na TVN 7 i tym razem nie pominałem anie jednego odcinka (razem DBZ I BBGT). Przypieczętowaniem mojeje miłości do Anime było Anime Slayers, z ciekawą fabułą i tonami zarcików, w którym nie brakowało też momentów zmuszających do refleksji. Na kompie z anime zetknąłem się poraz pierwszy dzięki serii Final Fantasy przechodziłe wszystkie części, zaciekawiony jaką to nową bestię będe musiał pokonać, jaką taktyke trzba będzie wybrać defensywną czy ofensywną, jakich czarów uzyć, i jakie potwory przywołać. Potem nadszedł on MGS którego zartobliwie nazywam oMGiS czyli oh My God it's Snake. Ta gra przyciągała mnie jak magnes często przerywałem ją bo nie wiedziałe jak przekraść sie za tym gnojkiem albo jak załatwić Gray Wolfa (snajper). Ale po chwili wracałem i próbowałem jescze raz. Czasami szukałem w necie solucji (która swoją drogą była wtedy rzadko spotykana w sieci). Cały czas czekałem na okazję żeby podzielić się swoimi zinteresowaniami japonią, mangą i anime. I tutaj nadaża się taka okazja. Dzięki twórcą i uzytkownikom Ohayo-Nippon forum. Arigatou wam wszystkim.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1