| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
nezumi 芸者

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 8:27 pm |
|
|
|
http://creativa.amu.edu.pl/index.html#1
od godziny 12:00
IF MUSEUM INNER SPACES
ul. Jackowskiego 5/7 Poznań _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
belle

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 9:49 am |
|
|
|
Droga z dworca do Inner Spaces jest prosta - jeden tramwaj. A imprezę oczywiście polecam, jak najbardziej warto!
[edit: 25.02]
Ktoś był, jakie wrażenia? (; _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
belle

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 4:23 pm |
|
|
|
Ja się wybrałam i było naprawde bardzo fajnie!:)
Zakosztowałam japońskiej kuchni(sushi,okonomiyaki jak i prawdziwa zielona herbatka,ryżowe ciasteczka),przywiozłam kaligrafie(wybrałam swoje imię i słowo Gejsza),zrozumiałam zasady gry w Go ,ubieranie kimona-coś pięknego,skomplikowane ale piękne ,załapałam się na prelekcje o Butoh(temat dosyć ciężki do zrozumienia,a poza tym nigdy nie miałam z nim styczności nawet,żeby coś o nim słyszeć,ale opowiadane było bardzo ciekawie jak i pokazywane zdjęcia,urywki spektakli) oraz o pojmowaniu bliźnich przez Japończyków.Śmieszny profesor opowiadał,ale dzięki żartom przykuł uwagę wszystkich :) i zdążyłam zobaczyc końcówke prelekcji o seppuku na co trochę się nastawiałam-mieliśmy możliwość zobaczyć ciekawy fragm. filmu.Natomiast najabrdziej podobała mi się Ceremonia Herbaty.Coś niesamowitego!jednak oglądając to na żywo robi ogromne wrażenie,szczególnie jeśli pokazują to Japończycy.....te szczegóły...każda czynność była tak ważna.Siedziałam akurat w pierwszym rzędzie więc widziała ich reakcje...ahh....na to czekałam cały dzień i warto było
Natomiast co do minusów.....to kwestia budynku...był stanowczo za mały,a przyszło naprawde dużoooo ludzi  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 9:22 am |
|
|
|
| Przybylam, zobaczylam i bardzo mi sie podobalo pomimo pewnego niemilego incydenu. Co prawda nie zobaczylam wszystkich atrakcji bo wszystko co mnie interesowalo pokrywalo sie ze soba czasowo ale i tak jesetem zadowolona. |
|
| Powrót do góry |
|
|
slawek15

|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 10:19 pm |
|
|
|
| Jakiego incydentu, jeśli można wiedzieć? |
|