Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Japońskie filmy - skąd pobierać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Japońskie kino    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rockboyy

Post Wysłany: Sob Sty 27, 2007 3:21 pm   Odpowiedz z cytatem
Witam.
Mam bardzo obszerną kolekcję filmów kia azjatyckiego. Wszystko co tylko napotkam - kupuje. Ostatnio jednak nie mogę juz nigdzie nic znaleźć. Na anime gate - wszystko wychodzi stosunkowo późno.

Mam bear share, DC++ - ani na jednym, ani na drugim poza anime (i to tylko tymi "słynniejszymi") nic nie ma.

Skąd ściagacie filmy? Proszę o adresy stron, nazwy programów, torrenty itp.

Z góry dzieki za pomoc i proszę o szybkie odpowiedzi - juz z 2 tygodnie nic jap nie ogladałem

Pozdrawiam i Sayonara
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Phase

Post Wysłany: Wto Sty 30, 2007 9:09 am   Odpowiedz z cytatem
rockboyy napisał:
juz z 2 tygodnie nic jap nie ogladałem

hehe ja juz chyba ze 3 miesiace XD

no na bearshare jest chyba najwieksza baza filmów i anime do zasysania.Sprobój jeszcze bitcometa ale tam zazwyczaj jest mało źródeł wiec jak nie masz transferu minimum 512kbs nie warto sie bawic bo wyskakuja na mniejszych predkosciach nie raz i całe tygodnie oczekiwania XD

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
sergioosh

Post Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:35 pm   Odpowiedz z cytatem
No cóż, z torrenta szło by najszybciej gdyby istniał jakiś tracker zajmujący się tylko azjatyckimi filmami. Niestety takowego nie znam. A nie ma na DC tematycznych hubów? Jeśli nie to rzeczywiście pozostaje Bearshare bądź eMule, choć ja raczej polecałbym tego drugiego.
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Nie Lut 04, 2007 1:43 pm   Odpowiedz z cytatem
No ja polecam ze swojej strony jednak Bearshare zwlaszcza tą najnowszą wersje 6.0 (przy tworzeniu konta nie wpisujcie Polska )bo bardzo szybko można ściągnąć pliki wideo nawet przy prędkości neta 128kbs ;]

Jest jeszcze inna alternatywa: wymiana filmów z innym użytkownikiem ale z doświadczenia wiem że mało osób jest skłonnych do wymiany.Zreszta o "wymianie" jest juz topic wiec juz nic nie pisze na ten temat XD

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:09 pm   Odpowiedz z cytatem
Tak z ciekawości, dlaczego nie wpisywać "Polska"??
Powrót do góry
Angel Original

Post Wysłany: Pon Lut 05, 2007 1:05 pm   Odpowiedz z cytatem
skorzystajce z Utorrent. program łatwy w obsłudze, mała instalka i ma wyszukiwarke torrentów wpisałam np shaolin i oto co mi znalazło

[D]Shaolin Kids Jet Li[1983]DvDrip[Eng] 682.25 MB 84 85
28 Jan 07 Movies [I][D]Five Shaolin Masters (Shaw bros.) Eng. Subs. 750.33 MB 22 34
24 Jan 07 Movies [D]The new legend of shaolin[notnice2know] - JET LI GREAT CLASSIC 700.31 MB 3 7
18 Jan 07 Movies [P][D]Shaolin.Vs.Evil.Dead.The.Ultimate.Power.2006.AC3.DVDRip.XviD-RSSM(www.thepeerhub.com) 1.4 GB 0 1
18 Jan 07 Movies [D]Shaolin Vs Evil Dead The Ultimate Power 2006 AC3 DVDRip XviD-RSSM[www.rtshq.net] 1.4 GB 0 0
10 Jan 07 Movies [D][DivX-ita]Shaolin Soccer DVDrip[colombo-bt.org] 690.83 MB 23 52
06 Jan 07 Movies [I][D]Shaolin vs Wu Tang 612.17 MB 19 14
31 Dec 06 Games [P][D]Mortal Kombat-Shaolin Monks 2.47 GB 9 1
16 Dec 06 Movies [D][Kung Fu] Grand Master Of Death Aka New Shaolin Boxer Aka Demon Fists of Kung Fu - 1976 - RMVB - FuK 349.21 MB 3

i jeszcze tego wiecej bylo niektore podejrzewam sa azjatyckie i to z dobrego starego kina zasysa bardzo szybko

Elen síla lúmenn' omentielvo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Japońskie kino Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1