Pod choinke dostałem od siory własnie ten film i musze przyznać ze sie zdeka zawiodłem myslałem że bedzie lepszy fabula sie nie trzyma calości jedynie co w tym filmie było fajnego to efekty specjalne moja ocena to 5/10
hehe sorki juz pisze wiec tak chodzi oto ze ludzie pracujac nad jakas nowa energia przez przypadek otwieraja wota do swiata demonow . Demony potrzbuja zywiciele czyli ludzi wiekszosc demonuw opentalo luckie cialo. Z czego ludzie zaczeli panikowac nie wiedzil juz ktory czlowiek jest demonem aktury tak naprawde czlowiekiem zaczeli sie na wzajem wybijac, przezco powstala wojna.
Demon ktory opental glownego bochatre opental tylko jego ciole nie sercer , tak powstal Devilman ktory wstawil sie za ludzmi. Ogulnie mniej wiecej chodzi o to . Zakonczeniej jest beznadziejne ogulnie Devilman gilnie w sumie to nadal nie moge tego zak0nczenie skapowac trzba to obejrzec ciezki mi to opisac .
sorki za problemy
Ortografia u Ciebie leży na maxa zrób coś z tym bo Twoich postów nie da się dosłownie czytać normalnie.