| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 9:27 pm |
|
|
|
Witam.
Ostatnio przeglądając różne zagraniczne oraz polskie strony filmowe trafiłem na "Yamato",który został określony "superprodukcja japońską".Fabuła mówi o..."Makiko Uchida jest córką jednego z oficerów, służącego podczas drugiej wojny światowej na okręcie Yamato. W 60 rocznicę jego zatopienia, przybywa do portu w południowej Japonii, z nadzieją znalezienia łodzi, która byłaby w stanie zawieść ją do ostatniego miejsca spoczynku okrętu i jego załogi. Przypadkiem trafia na Katsumi Kamio, jednego z garstki ocalałych z tragedii marynarzy. Podczas 15-godzinnej wyprawy do zbiorowej mogiły tysięcy poległych, odbywają jednocześnie podróż w czasie. Wspominają okoliczności ostatniej wyprawy słynnego pancernika oraz swoich utraconych bliskich..."
Widziałem screeny z filmu i naprawde prezentuje się ten film powalająco.Ale może ktoś z użytkoników widział ten film i napisze co nie na jego temat bo osobiście jestem w trakcie "załatwiania" sobie tego obrazu
Aha okładka prezentuje się tak:
 _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
bobon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^

|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 8:27 pm |
|
|
|
| efekty takie sobie, zwlaszcza jesli chodzi o roznego rodzaju wybuchy, dialogi porozciagane chyba tylko po to aby znudzic. jak dla mnie to film do obejrzenia na 1 raz... z przewijaniem. |
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 6:55 pm |
|
|
|
krzychos: ała
jak pisałam o wybuchach to chodziło mi o to jak przedstawiony jest tam ogień, kompletna porażka jesli chodzi o efekt. a to ze bylo wszedzie duzo krwi, ludzkie szczątki wokól to inna sprawa.
i co do tego ma ilosc ogladanych filmow? wszystko jest kwestia gustu. ten film nie spodobal mi sie i tyle, spowiedzialam sie wiecej, zwlaszcza po dobrym trailerze.
komedie lubie, czemu nie, jednak wole sensacje ;] |
|
| Powrót do góry |
|
|
krzychos7

|
|
| Powrót do góry |
|
|
kaila^^