oczywiście, oczywiście,prosze bardzo http://ecchicon.glt.pl/ i co kto idzie bo ja normalnie pędzie tam, staram się sklecić grópke znajomych z neta, narazie umawiam się z ludzi z grupy skanlacyjnej hayate team ( hayate.pl) ktoś też chce się dołączyć??
Bylem na poprzednim bede i na nastepnym :) Swietna atmosfera, duzo ciekawych ludzi i mile wspomnienia, wiec niemoze mnie zabraknac na tym w lutym mam nadzieje ze bedzie jeszcze jeden turniej w Go, a i cosplayu niemoge sie doczekac (poprzedni byl swietny az sie poplakalem ze smiechu ).
_________________ "Gdy ktoś dużo mówi to najczęściej myśli wolniej,
gdy ktoś sprawnie myśli to najczęściej mówi mniej"
o fajnie tylko że u nas w Świcie są kiepskie kiedyś byłam na lepszych i brałam udział i się dostała do pierwszej 5 z koleżanka nasza scenka była super w końcu drugie miejsce w polsce to chyba dobrze
Echhh, dla mnie niestety za daleko do Wawy. Czekam na marzec bo w Krakowie odbędzie się MAGNIFIcon to nareszcie będe mogła się wybrac Co nie zmienia faktu że mi szkoda stolicy
_________________ ...Hito wa mikake ni yoranu mono...
ja miałam w planie tą imprezę, ale teraz wyszło, że muszę szybko zapłacić za kolejny semestr japońskiego i nie wiem czy znajdę fundusze. w końcu jednak wolę zainwestować w naukę...
ale jeśli tylko wyrobię się z kasą to wycieczka do warszawki bankowa
To jest ostrzeżenie: kolejny post, pogrubiony bez uzasadnienia zostanie usunięty bez względu na treść.
dobra ja moge kuć po nocach, ale jest jeden największy problem..... rodzice, przeca za nic mnie nie puszczą na dwa dni na konwent, no może na jeden puszczą ale co to za konwent na którym się jest 1 dzień :/
no tak jak ma się szlaban i od cholery nauku to się nie da na 2 dni chociaż moje starszych przekabace i wbije na 2 dni, tylko jest jeden problem...... NA CZYM JA BęDE SPAł??!!!???!!???!?! kurde kiedyś mój starszy porzyczył śpiwur znajomemu i nadal go nie mam. przygarnie ktoś bobońka do swojego śpiworka?? obiecuje że będe grzeczny
bobon, ale wymyślasz problemy jeśli się pofatyguję i wezmę śpiwór, to się mogę podzielić. jak na woodstocku spało pod nim 7 osób, to wszystko da się zrobić z tym, że nie wiem czy mi się chce go wlec przez pół Polski
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2