| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Arcio

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2006 10:28 am |
|
|
|
Witam serdecznie,
Na wstepie uprzedze, iz moja wiedza, swiadomosc kultury japonskiej jest niemalze zerowa, aczkolwiek mam do niej respekt.
Przychodze z zapewne nietypowa prosba o pomoc. Od kilku miesiecy napawam sie urokiem i fenomenem ogrodow japonskich.
Chcialbym komus, kto jest z tym tematem zwiazany od x czasu zrobic mila niespodzianke i potrzebuje wyrazenia/symbolu/kaligrafii w jezyku japonskim oznaczajacego mniej wiecj cos jak "jestem tylko jednym z elementow otaczajacej nas natury". Cos co oddaje poklon matce naturze.
Obecnie "nie stac" mnie na wystarczajaco duza inwestycje czasowa, aby dostatecznie przestudiowac wspomniane arkana jezyka japonskiego.
Nie zeby moje ambicje byly prozne. Jestem daleki od dyletanctwa. W zyciu staram sie nie lapac kilku srok za ogon a ta "sroka" wymaga zwolnienia moich skromnych zasobow czasowych.
Zalazaloby mi na symbolu w dowolnym popularnym formacie graficzny np. jpg, gif, bmp, png, cdr, eps etc.
Uprzejmie prosze o pomoc badz wskazowki, gdzie komercyjnie moga takowa uzyskac.
Pozdrawiam,
Arek |
|
| Powrót do góry |
|
|