| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
dharmakaja

|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 8:39 pm |
|
|
|
Jestem w klasie maturalnej. Od dawna marzę o japonistyce (mam nadzieję, że się dostanę, choć zdaję sobie sprawę z tego, że nie będzie łatwo ;])
Mam pytania do studentów z Warszawy i Poznania. Jak wygląda wasz plan zajęć? Chodzi mi oczywiście o zajęcia na uczelni, bo nie jestem jeszcze studentka i nie mam pojęcia jak to wygląda.
Może ktoś z was wie, czy da się połączyć japonistykę z innym kierunkiem (tu mam konkretnie na myśli informatykę), bo mam taki ambitny plan (jeszcze nie wiem czy nie zbyt ambitny ;p) rozpoczęcie studiów na dwóch fakultetach. Czy na UAM lub UW jest to w ogóle realne? |
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 6:53 pm |
|
|
|
| Owszem jest realne, ale nie od razu oba na pierwszym roku po prostu. Wszystko jest kwestia organizacji i wlasnych zdolnosci... _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
dharmakaja

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 11:33 pm |
|
|
|
| a które lata na japonistyce są najcięższe? |
|
| Powrót do góry |
|
|
dharmakaja

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 11:42 am |
|
|
|
| temat mozna zamknac/wyrzucic bo to juz w sumie nieaktualne ;p odpowiedzi na te pytania odkryje sama pewnie w tym ewentualnie przyszlym roku xD |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
|
| Powrót do góry |
|
|