Więc jeśli lubicie Pokemon to wejdzie na mój blog
www.pokemon4.bloog.pl
a tam link do odcinka nr. 1 nowej serii Pokemon D/P!!!
Albo na moje forum
www.pokemon4.fora.pl
życze miłego oglądania!!!
ポケモン ダイヤモンド パール!!!!!!!!!
weszłam na bloga..może być ?
ja ostatnio oglądałam pokemon na TV 4
leci seria chyba ,,Adventure" gdzie misty i brok odłączają sie od asha i wracają do domu a ash wraz z pikachu sami wyruszają w mową podróż
no i ash doatał nowe ciuszki :)
weszłam na bloga..może być ?
ja ostatnio oglądałam pokemon na TV 4
leci seria chyba ,,Adventure" gdzie misty i brok odłączają sie od asha i wracają do domu a ash wraz z pikachu sami wyruszają w mową podróż
no i ash doatał nowe ciuszki :)
pssssssss ale glupio przeciez misty taka laska!
_________________ olłejs bi jurself kos ju mej fajnt jurself baj jurself ent dats not fan
A ja się przyczepie wyglądu, bo zawartoś merytoryczna to mogła mnie interesować jakieś 8-9lat temu [ albo dalej ] :-).
Weź to logo jakoś popraw. Człowiek wchodzi na stronkę i widzi przerażającą kompresję jpeg :|. Pokombinuj z zapisem plików w png. Albo chociaż pobaw się w Photoshopie dłużej niż 5-10minut... Kolejny problem to dobór kolorów... No, rany! Trochę więcej inwencji twórczej . Dobierz je jakoś tak, aby pasowały do siebie.
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 8:37 am
Odwiedziłem blog iiiiii.... nie wysiles się Raddry w sumie podejrzewam,ze jestes jeszcze "bardzo mlody" dlatego sie nie dziwie.Aha moglbys co jeszcze wrzucic na tego blog'a procz linków do odcinków(ale rym;])i artów z anime
Pozdro
_________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
A ja się przyczepie wyglądu, bo zawartoś merytoryczna to mogła mnie interesować jakieś 8-9lat temu [ albo dalej ] :-).
Weź to logo jakoś popraw. Człowiek wchodzi na stronkę i widzi przerażającą kompresję jpeg :|. Pokombinuj z zapisem plików w png. Albo chociaż pobaw się w Photoshopie dłużej niż 5-10minut... Kolejny problem to dobór kolorów... No, rany! Trochę więcej inwencji twórczej . Dobierz je jakoś tak, aby pasowały do siebie.