| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
kajtek88r

|
Wysłany: Sro Wrz 14, 2011 6:23 pm |
|
|
|
| Niewiarygodnie mnie już stres dopada przed wynikami.. Tak z waszego doświadczenia bądź znanych wam sytuacji: dużo osób w ogóle może startować na studia II stopnia? Ewentualnie ile punktów przy rekrutacji może być satysfakcjonująca? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Norek

|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 3:21 pm |
|
|
|
Tak, dużo osób może startować na studia drugiego stopnia.
Znam nawet jedną czy dwie osoby które nie dostały się na japonistykę (konkretnie na SUM), z uwagi na liczbę chętnych którzy mieli lepsze wyniki.
Co do punktów na rekrutacji, ciężko mi powiedzieć, bo nie wiem, jakim systemem to liczą :)
Ale to dziwne, że w połowie września nie wiesz, czy dostałeś się na uzupełniające, czy nie. _________________ "YOU DON'T NEED A REASON TO HELP PEOPLE"
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gumi

|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 3:31 pm |
|
|
|
| Sory ze sie wtrące ale czy ktos wie czy byly jakies osoby ktore zdawaly na japonistykę SUM na uj w 2010 i ile tych osob bylo? |
|
| Powrót do góry |
|
|
SchwarzerEngel

|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 8:30 pm |
|
|
|
| Norek napisał: |
Ale to dziwne, że w połowie września nie wiesz, czy dostałeś się na uzupełniające, czy nie. |
Na UAMie to standard, ok. 20 września robią dopiero rozmowy kwalifikacyjne... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Norek

|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 2:51 pm |
|
|
|
@Gumi: z tego co wiem, koleżanka będąca na 27. pozycji nie została przyjęta, można więc założyć, że podań było około 30. Myślę, że to dość wiarygodna liczba :)
Miejsc? Mogło być około 20.
@SE: chyba sobie jaja robią na UAMie z takim terminem. Pozostawię to bez dalszego komentarza :) _________________ "YOU DON'T NEED A REASON TO HELP PEOPLE"
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gumi

|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 7:46 pm |
|
|
|
| Az tyle? Niezle. Dzieki za info:) |