| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Nikuhito

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 4:29 pm |
|
|
|
Witam wszystkich :p Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupieniem tradycyjnego ubioru japońskiego, idealnego na konwenty manga/anime, cosplaye oraz po domu Oczywiście nie chodzi mi o białe g*** do judo lub karate. Mam na myśli coś w ten deseń, czyli kimono + hakama, dobrzeby było też z haori:
Czy ktoś wie gdzie w Polsce można coś takiego dostać? (sklepy internetowe sklepy klasyczne, aukcje, itp?) Albo ktoś z Was ma do sprzedania? Jeżeli uda mi się dzięki Wam zakupić ubiór poniżej 300 zł będę bardzo wdzięczny :)
Chyba nie muszę pisać, że nie znalazłem niczego na allegro i ebayu ^_^[/i] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Katae^^

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Lina-chan

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:20 pm |
|
|
|
| Ja może nie zanm adresu żadnego sklepu, ale chciałam wtrącić, że znalazłam bardzo ładne kimono w "szmatlandzie", z Twoim ubiorem bylło by Cięzko, ale "na ciuchach" mozna znależć wiele ciekawych stroji!!! _________________ Kussezareba nobilu
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Katae^^

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Takeda

|
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 8:21 pm |
|
|
|
| Siemka! A czy ktoś wie czy jest ktoś w Polsce, kto produkuje samurajskie zbroje? Może gdybym był starszy bym sobie zafundował takowe cacko. Myślę, że taniej niż 4.000zł nie przejdzie. pozdro _________________ Spokojny niczym las, nieporuszony niczym góra, szybki niczym wiatr, zachłanny niczym ogień- na niebie i ziemi tylko mi należy się podziw - Fu-Rin-Ka-Zan
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Takeda

|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 10:05 pm |
|
|
|
| Sorka, że odświeżam... ale wiecie rozumiecie! Może ktoś się znajdzie? _________________ Spokojny niczym las, nieporuszony niczym góra, szybki niczym wiatr, zachłanny niczym ogień- na niebie i ziemi tylko mi należy się podziw - Fu-Rin-Ka-Zan
|
|
| Powrót do góry |
|
|