| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Ryosuke

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 12:51 am |
|
|
|
Co do grafiki nie moge się nie zgodzić, a nwet jesli by nie miażdzyła to w koncu jest MGS i nie grafika w nim jest najważniejsza prawda?? Tak czy inaczej zapowiada się baardzo smakowicie, ale patrząc na trailery troche obawiam sie ta część moze starcic troche tak charakterystycznej "skradankanowości" jest duzo dymu kul, mechów itp i jak dla mnie za duzo. Preferuje Snake zwisajacego z poreczy, w szafce, kartonie, nawet na drzewie, a nie w środku wielkiej rozpierduchy, ale pozyjemy zobaczymy
pozdro dla Ciebie Phase (pisalismy do tego samego magazynu, bywałęs moze na extreme party??) i mam nadzieje ze temat nie upadnie  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:39 am |
|
|
|
| Ryosuke napisał: |
| pozdro dla Ciebie Phase (pisalismy do tego samego magazynu, bywałęs moze na extreme party??) i mam nadzieje ze temat nie upadnie |
Swego czasu mocno wspierałem ten magazyn różnymi materiałami. pamiętam to jak dziś, świetne czasy. Na EP nie miałem okazji być niestety, ale kolejnej edycji już nie odpuszcze. Tyle jeśli chodzi o offtop
Co do samej gry i tego jak się prezentuje wizualnie to po sesji przy COD4, trochę nabieram dystansu . O gameplay nowego MGS'a się nie martwię, Kojima wie co robi, a postać Raidena, która została znienawidzona w drugiej części gry, teraz po prostu pozamiata  _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|