| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Szanon

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Norek

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 7:18 pm |
|
|
|
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale czy to ma być słownik DLA Japończyka, czy po prostu słownik zawierający te 1000 (+/-) znaków? Chodzi mi o to, kto będzie z tego korzystał :)
Jeśli to drugie, rzuć okiem na to (ale ogólnie nie polecam):
klik _________________ "YOU DON'T NEED A REASON TO HELP PEOPLE"
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Szanon

|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 7:01 pm |
|
|
|
Chodzi mi o słownik dla Japończyka ^^Chciałabym poćwiczyć znaki przerabiane na zajęciach. Jeden z moich znajomych z roku ma (zdaje się, że pożyczył?) taki słownik i potwierdza, że to niezły sposób na dobrą powtórkę. Cała rzecz polega na tym, że te słowniki dla dzieci są napisane prostym językiem, wszędzie dopisana jest furigana. Zależy mi na tym, żeby był japońsko-japoński. Wszystko co udało mi się znaleźć na stronach wysyłających do Polski to słowniki dla amerykańskich dzieci, które uczą się japońskiego. Są w większości po angielsku i przez to całkowicie rozmijają się z tym czego szukam.
Chodzi mi o coś takiego http://www.amazon.co.jp/dp/4095018542/ref=cm_sw_r_fa_dp_6ygQnb0565M44 |
|
| Powrót do góry |
|
|
Pekka (^_^)

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Szanon

|