| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Shinto

|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 10:13 pm |
|
|
|
dzisiaj uwego piękengo wieczoru sobie szedłem spacerkiem jak często mi się ostatnio zdaża, i co widze? ową książke w księgarni, zrobiłem oczy jak 100 zł że w mojej dziurze (tzn miasto ) jest coś takiego, ale chciałem się poradzić, czy ktoś słyszał o tym albo ma albo widział, i czy by się wypowiedział na temat,
może zakupie, tzn. zakupie napewno, ale chciałbym na przód coś od Was usłyszeć
(ceny nie znam, jeszcze)
pozdrawiam, |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kage

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Artina

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 12:51 pm |
|
|
|
| A o czym tak w ogóle ona jest?? |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kage

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Artina

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Shinto

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 7:16 pm |
|
|
|
| Artina napisał: |
ciekawie sie zapowiada. Te słowa o ruchu samuraja są świetne  |
ale co prawda...Niltinco ma więcej racji, niestety
książka nie jest opisowa, są rady, jak należy trzymać miecz na przykład, i ile jest gard, albo do czego służy miecz albo sam nie wiem co jeszcze, ale jest napisane to w ogólny sposób, bez konkretów. jest zdanie o pewnej technice, ale zaraz po tym jest zdanie że nie będzie się za bardzo rozpisywał i tak dalej i tak dalej... na końcu każdego "mini" rozdziału jest w style że trzeba to bardzo dobrze przemyśleć, albo długo trenować, ale za bardzo nie ma napisane jak to trenować,
więc to raczej jest bardziej pomocne dla tych, co są obeznani w niektórych rzeczach....
hmm... książka jednak fajna, wciąga :) jak przeczytam do końco to może znowusz mi się jakiś wniosek nasunie
może za kilka dni uda mi się wpisać na trening teakwondo więc może się bardziej przyda
pozdrawiam, |
|
| Powrót do góry |
|
|
Artina

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Kage

|
|
| Powrót do góry |
|
|
mottomo

|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 6:02 pm |
|
|
|
| Shinto napisał: |
[
ale co prawda...Niltinco ma więcej racji, niestety
książka nie jest opisowa, są rady, jak należy trzymać miecz na przykład, i ile jest gard, albo do czego służy miecz albo sam nie wiem co jeszcze, ale jest napisane to w ogólny sposób, bez konkretów. jest zdanie o pewnej technice, ale zaraz po tym jest zdanie że nie będzie się za bardzo rozpisywał i tak dalej i tak dalej... na końcu każdego "mini" rozdziału jest w style że trzeba to bardzo dobrze przemyśleć, albo długo trenować, ale za bardzo nie ma napisane jak to trenować,
więc to raczej jest bardziej pomocne dla tych, co są obeznani w niektórych rzeczach....
hmm... książka jednak fajna, wciąga :) jak przeczytam do końco to może znowusz mi się jakiś wniosek nasunie
może za kilka dni uda mi się wpisać na trening teakwondo więc może się bardziej przyda
pozdrawiam, |
Biblia też nie jest dosłowna. Poza tym ta książka to nie podręcznik dla młodych zabójców tylko zbiór myśli wielkiego mistrza... Gdyby było prosto i dosłownie to urągałoby to jego mistrzostwu...  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kage

|
|
| Powrót do góry |
|
|