| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
piotr_w

|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 11:18 am |
|
|
|
Witam wszystkich Forumowiczów!
Ponieważ to mój pierwszy post, to wypada się przedstawić.
Nazywam się Piotr Węgrzynowicz i zawodowo zajmuję się owadami. Jestem Warszawiakiem, ale ostatnio miałem okazję trochę pomieszkać w Sapporo. Właśnie tam, na najbardziej polskiej z Wysp Japońskich, powstał pomysł by zaprezentować ją Polakom. Jednocześnie z całą mocą pragnęliśmy przełamać co grubsze stereotypy o Kraju Kwitnącej Wiśni.
Praca to tytaniczna, ale wierzę, że drobnymi kroczkami uda się to zrobić (nie wiem, czy nie jestem zbytnim optymistą ).
Książka, zatytułowana "Hokkaido - Japonia bez gejsz i samurajów", ukaże się jeszcze w tym tygodniu. Wszystkie szczegóły znajdziecie na stronie www.hokkaido.com.pl
Zachęcam do tłumnych odwiedzin!
Jeżeli macie jakieś pytania dotyczące książki i Hohhaido, podyskutujmy!
Pozdrawiam, Piotrek |
|
| Powrót do góry |
|
|
buka

|
|
| Powrót do góry |
|
|
piotr_w

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gan

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Gan

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 9:31 am |
|
|
|
Hm... może zbyt surowo tą książke oceniłem....... jednak do mnie jakoś nie przemawiała.
W każdym razie najlepiej niech się każdy sam przekona, chociaż drugi raz nie wydałbym pieniędzy na jej zakup. _________________ "Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
|
|
| Powrót do góry |
|
|