Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Obóz w Polsce ze sztukami walki itp.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Sport i Szuki Walki    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kicia092

Post Wysłany: Sob Sie 26, 2006 5:49 pm   Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich użytkowników! Dziś wstąpiłam do tego forum =) Mam pytanie dotyczące tego oto obozu:
www.nanbei.pl/index.php?a=o-mistrzu
Ten obóz już był, ale pewnie będzie np. w następnym roku. Czy warto się na niego wybrać? Czy ktoś już z was na nim był? Jak sądzicie, w jakim wieku będą tam osoby na obozie?
A teraz inna sprawa. Mam jeszcze czas co do zastanowienia się kim być w przyszłości. Obecnie uczę się francuskiego i angielskiego. Mam zamiar nauczyc się japońskiego. Jaki zawód byłby odpowiedni, by zostać w Japoni na stałe? Czy Japończycy chcieliby nauczycielkę języka francuskiego? Może jako przewodnik? Florystyka? Fotografia? A może wyjechać tam i wyjść za mąż? ;p Wiem że wybiegam daleko w przyszłość, lecz same myśli mnie nachodzą, hehe. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za odpowiedz![/b]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Sport i Szuki Walki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1