mam pytanie od niedawna jaram sie anime... no i zaczałem sciagac troche klasyki... evangelion [lux anime!] Love Hina [niezłe] Cowboy bebop [super anime , a muzyka poprostu mistrzostwo ]... no i zaczałem sciagac Great Teacher Onizuka [mam jakies 15 odcinków] ale doczytałem sie ze podobno wyszedł jakby prequel czyli historia o tym co sie działo przed zdażeniami z GTO [kiedy to Eikichi bl jeszcze w gangu motocyklowym] no i mam pytanie jak sie nazywa ta seria i czy wogle wyszła w formie Anime??
[sry za maly off na poczatku ^_^]
edit: znalazłem tylko tytuł "Bad Comapny" ale pozostaje pytanie czy istnieje anime bazujące na tej mandze czy nie ?? jezeli ktos wie prosze o odpowiedz
szczerze to sam szukam tej mangi i co gorsza nie moge jej nigdzie znaleźć nawet zagraniczne torrenty mnie zawiodły... :[ gdyby ktos miał namiar na wszystkie tomy to byłbym wdzięczny za powiadomnienie mnie [w zamian mógłbym wrzucic na RapidShare albo Megaupload wszystkie tomy "LOVE HINA" chociaż tą mangę nie jest trudno znaleźć na torrentach]
edit: udało się! nareszcie udało mi sie znalezc mange "Bad Company" jezeli ktos jest zainteresowany to piszcie jakos to udostepnie
słuchaj jest po polsku ale narazie tylko jeden rozdział ale jak wejdziesz na foróm to można pokłócić się z luzmi i przyśpieszą tłumaczenie ja już z nimi gadałem a ta manga i foróm jest na www.hayate.pl