wiec tak, jako ze w ten wtorek wyruszam na egzaminy do poznania , zabieram ze soba kanashiego do kibicowania ...bedziemy tam we wtorek o 14.30 bo wtedy mam egzaminy ale pewnie wczesniej bedziecie mogli mnie spotkac gdzies kolo ul:Matejki 48/49...bede ubrany jakos tak jak na egzamin,na glowce bede mial albo afro albo zalizane gelem wlosy do tylu,okularki,185 wzrostu. Kanashi natomiast krótko sciete wlosy,koszula w krate i bedzie dzies kolo mnie
Prawdopodobnie bedziemy mieli aparat wiec jesli bedzie ktos chetny do zdjec na forum to podchodzic i zaczepiac. Jesli spotkamy i rozpoznamy kaiou to tez zaczepimy
Ostatnio zmieniony przez bennosuke dnia Sob Lip 02, 2005 1:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Łatwo nas będzie poznać typowi turyści może załatwimy cyfrówkę i porobi się fotki. A co do mego wyglądu to zapewne koszula w paski niebieskawe spodnie i czarne buty po bliższym podejściu do mnie widoczne siwe włosy ach ta młodość juz za mną daleko
bennosuke>> Ja mam o tej samej porze co ty więc pewnie jakoś się na siebie natkniemy^^ I możemy się powymieniać doświadczeniami z poszczególnych etapów rozmowy
Można mnie poznać po czerwonych włosach i 176 cm wzrostu
Btw Kaiou, czytałam twoje wskazówki na różnych forach od dosyć dawna i dzięki temu wiem czego się spodziewać po tym egzaminie. Arigatou
Hmm mnie zmieniono godzinę egzaminów i teraz wszystko mam o 8.30, ale ponieważ w Poznaniu siedzę do środy to może gdzieś tam się przewinę koło 14 . Jakby co mam 164 cm. wzrostu, kolor włosów nieokreślony (coś między jasnym brązem, a ciemnym blondem czyli coś co moi znajomi określają jako kolor mysi :)). Cech charakterystycznych nie mam chyba, że na czole przykleję sobie katreczke z napisem "to ja ". Ubranko oczywiście klasyk (czarna spódnica, biała bluzka). Jak was rozpoznam to na pewno zaczepie .
Powodzenia trzymam za Was wszytskich kciuki!!! Jak wrocicie to opisujcie swoje wrazenia, pytania itd. Przydadza sie mlodszym kolegom w przyszlym roku.
Gambatte!!