Witam
bylbym wdzieczny jezeli ktos z was ma namiar na torrenty oldskulowych filmow japonskich od porzadnych do absolutnej chaly.
nie ineresuja mnie jednak pozycje mainstreamowe , komercyjne badz te ktorych zdobycie nie stanowi zadnego problemu.
Bede tez wdzieczny za namiary na strone gdzie mozna kupowac takie filmy bo z tego co wiem to jest troche firm sprzedajacych stare i bardzo stare filmy
pozdrawiam -
_________________ czcigodny daimyo pan siedmiu wysp
szwagier syna siostry córki wuja cesarza :)
gg 1804448
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 11:59 am
już pisałem tutaj: http://forum.ohayo-nippon.net/ftopic477.html o filmach kurosawy, które znajdują się w bibliotece na ulicy Rajskiej w Krakowie. Wystarczy je pożyczyć i przegrać na nową płytkę DVD... bo nie mają zabezpieczeń...
gdybys przeczytal mojego posta to wiedzialbys ze nie potrzebuje ani kurosawy ani kobayashiego ani innych filmow ktore mozna sobie wpisac w kaazsie dc badz torrencie.
Chodzi mi o filmy trudno dostepne nie znane u nas stare ale tez i nowe
w kazdym radzie mainstream odpada a Kurosawa niewatpliwie sie do tego zalicza
_________________ czcigodny daimyo pan siedmiu wysp
szwagier syna siostry córki wuja cesarza :)
gg 1804448
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 11:33 am
Wystarczy, że sie zarejestrujesz np. tutaj: http://ex-torrent.pl/.
W serwisie jest osobny dział "Kino Azja", gdzie znajdziesz mnóstwo starych pozycji, jak i nowych filmów nie znanych szerszemu gronu.
Jedyny minus, to że zazwyczaj jest bardzo mało źródeł i trzeba mieć na prawdę dobre łącze by móc cokolwiek pobrać
_________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...