Ja już oglądałam daaawno temu i nie sądziłam że ten film jest na tyle znany że zawita do Polski
Początek filmu wcale nie zapowiada tego, co dzieje się później! Zaczyna się jak jakiś dramat obyczajowy a kończy dosyć makabrycznie Ale przez cały czas niesamowicie trzyma w napięciu! Polecam ale zdecydowanie nie dla wszystkich. Dla fanów gatunku i ludzi o mocnych nerwach :wink:
Wczoraj byłam na tym w kinie. Pierwszą godzinę filmu przeżyłam, ale później już było ciężko. Mimo wszystko jak na film gore nie był jeszcze taki masakryczny. Mi się bardzo podobał, ale i tak nie przepadam za fimami gore. "Kwiat ciała i krwi" jest o wiele bardziej brutalny i obrzydliwy.
A ja właśnie przed chwilka skonczyłem oglądac ten film. I zgodze sie z innymi wypowiedziami ze poczatek nie zapowiada tego co nastąpi później. Zaczyna sie spokojnie, reżyser opowiada nam tą historie poetycko. Ale za to jak kończy. Kto nie obejrzał to niech to nadrobi. A ja mam prośbe do Was. Czy moglibyście polecic mi inne filmy pochodzące z Japoni albo o Japoni. Takie które warto obejrzec. Z góry dzieki.