| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Piotrek

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 1:27 pm |
|
|
|
Grałem niedawno w ciekawą grę typu MMORPG w klimatach starożytnych Chin , a jest nią Kal-Online. Szczególnie polecam tą grę ludziom , których ciekawi historia Chin i któży chcieli by się wcielic w Chińskiego wojownika.
Główna strona gry: http://www.kalonline.com |
|
| Powrót do góry |
|
|
Taki_Jeden

|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 5:45 pm |
|
|
|
http://www.silkroadonline.net/
tez podobne klimaty. _________________ "You Dont Need A Reason To Help People"
FinalFantasy IX.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Shiho

|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:39 am |
|
|
|
| A dla tych, co wolą klimaty bardziej fantasy polecam www.turfbattles.com. Ciekawa gierka z widokiem TPP. _________________ H4c<3r 4tt4c<3r.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Takeda

|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 1:29 pm |
|
|
|
| Siemka! Gram sobie ostatnio w OGame na necie, lecz ciekawi mnie, czy jest tego typu gra, tylko że w realiach średniowiecznej Japonii? Pozdrawiam _________________ Spokojny niczym las, nieporuszony niczym góra, szybki niczym wiatr, zachłanny niczym ogień- na niebie i ziemi tylko mi należy się podziw - Fu-Rin-Ka-Zan
|
|
| Powrót do góry |
|
|
mistcz_ironji

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 2:14 pm |
|
|
|
| Takeda napisał: |
| Siemka! Gram sobie ostatnio w OGame na necie, lecz ciekawi mnie, czy jest tego typu gra, tylko że w realiach średniowiecznej Japonii? Pozdrawiam |
moze korespondencyjne kolko i krzyzyk? _________________ olłejs bi jurself kos ju mej fajnt jurself baj jurself ent dats not fan
|
|
| Powrót do góry |
|
|
anemone91

Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 28 Skąd: Nakło nad Notecią / Coventry
|
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 8:09 pm |
|
|
|
Heh
Grałam w Kala jakieś 1.5 roku, teraz po 2 latach przerwy wróciłam. Gra jest świetna, bo ma prosty i przejrzysty gameplay i łatwo jest się "zadomowić", nie jest skomplikowana.
Mówiąc szczerze, przez czas, kiedy nie grałam, tęskniłam trochę za grą, bo naprawdę idzie się przywiązać, mimo to nie jest uzależniająca. Łatwiej jest się tam chyba uzależnić od ludzi, jak od gry samej w sobie
Polecam wszystkim  _________________ Kotoba – ha ken – yori kireru.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Mivan

|
|
| Powrót do góry |
|
|