| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Hayatee

|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 2:33 pm |
|
|
|
Jakie są ich upodobania względem płci przeciwnej ?
Spotkałam się kiedyś ze stwierdzeniem, że japońscy nastolatkowie gustują w urodach słowiańskich. Nie wiem ile w tym prawdy ani czy to w ogóle prawda. _________________ `But with that moon in the sky.
Who wants to be alone ..
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 4:01 pm |
|
|
|
| A nie lepiej zaczepić Japończyków na skype lub jakimś portalu z penpalami i zapytać o upodobania? Raczej od polskich forumowiczów się niewiele dowiesz, pomijając już fakt, że tak jak i u nas - każdy ma swój gust - więc jednym podobają się cycate blondyny, a innym płaskie czarne. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Hayatee

|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 5:16 pm |
|
|
|
| Rozumiem. Jednak chodziło mi o ogólne upodobania. Ale dzięki _________________ `But with that moon in the sky.
Who wants to be alone ..
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 5:44 pm |
|
|
|
| Cytat: |
| Jednak chodziło mi o ogólne upodobania. |
A niby jakie są ogólne upodobania Polaków? |
|
| Powrót do góry |
|
|
AnnaI

|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 6:13 am |
|
|
|
Niltinco ma racje. Ale z drugiej strony robiono na ten temat badania opinii publicznej. O malolatach nic mi nie wiadomo, ale jesli chodzi o doroslych, to statystyczna wiekszosc woli partnerow japonskich.
Do tego stopnia, ze pytania trzeba bylo formulowac jako "nie uwzgledniajac Japonczyka/ki, z partnerem jakiej innej narodowosci chcial(a)bys sie zwiazac".
Tutaj jeden taki (przetlumaczony na angielski) wynik opinii.
Co prawda, nie pytano sie o urode, ale o narodowosc, ale wyniki daja do myslenia.
http://whatjapanthinks.co...f-the-usa/ _________________ meh, nic ciekawego...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
kurimon

|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 7:46 am |
|
|
|
| Imho, takie statystyki jesli chodzi o Japonie to mozna sobie o kant d.. potluc. Dla przecietnego Japonczyka na swiecie jest tylko kilka krajow plus Afryka. A malo ktory w ogole zdaje sobie sprawe z roznic pomiedzy krajami chocby w Europie. _________________ 外人はダメ!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
AnnaI

|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 9:37 am |
|
|
|
| hehehe kurimon, co bylo bardzo wyrazne w wynikach tej statystyki :) _________________ meh, nic ciekawego...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Akiko Yoshitomi

|
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 4:36 pm |
|
|
|
Fakt większość Japończytków/ Japonek woli partnera z Japonii - tu głównie chodzi o problem w porozumiewaniu się po angielsku czy innym języku. Jednak sporo osób, którzy zwiedzili trochę świata wolą partnera/partn erkę z innego kraju. Zwłaszcza Japonki w Londynie xD
Uroda słowiańska - jasne włosy i cera i niebieskie lub zieone oczy bez wątpienia kręci Japończyków i Japonki. Wiele osób lubi "coś innego" niż standard - ale tak jest w każdtm kraju._________________ "すべての方法で愛を見つかることはいい"
. |
|
| Powrót do góry |
|
|
verde94

Dołączył: 17 Sty 2011 Posty: 22 Skąd: Nie ma tego na mapie ;), dolnośląskie
|
|
| Powrót do góry |
|
|