Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

HC room gracza...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Gry    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Phase

Post Wysłany: Pon Cze 12, 2006 10:44 pm   Odpowiedz z cytatem
temat został juz rozpoczety jakis czas temu przez najwieksze czasopismo o konsolach(PSX Extreme),w ktorym to ludzie a raczej "gracze" z calej polski przysylaja foty swoich HC roomów,ktore pozniej sa publikowane...dlatego jestem ciekaw jakie Wy macie.Jezeli temat bedzie mial aprobate zapodam jakko 1 fote i opis swojego skromnego juz teraz(wszystko przez wyjazd)"królestwa", wktorym to najwiecej czasy spedzam
Pozdrawiam.

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
sergioosh

Post Wysłany: Pon Cze 12, 2006 11:30 pm   Odpowiedz z cytatem
hmm, a co to jest HC room? '
Powrót do góry
mosad

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:01 am   Odpowiedz z cytatem
jesli hc to straszny buredl i konsole i piece to ja mam hc czytaj burdel

www.macross.wordpress.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
yoshi_nysa

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 4:40 pm   Odpowiedz z cytatem
hmmm topic popieram ale foty Miałbym przeciętne, bo nie mam nic nadzwyczajnego chociaż... zmoddingowany DC daje rade, dioda w wentylatorze po prawej i wentylator po lewej stronie obudowy, co prawda konsola a dodatkowym fanem na najwyższych obrotach pracuje podobnie jak odkurzacz, ale się tak już nie nagrzewa :) Pracuje nawet głośniej od Xa w którym też wymieniłem fan na lepszej firmy. Ciekawi Mnie na czym aktualnie gracie:konsole stacjonarne, handheldy, PC (emu)? Gdyby ktoś był ciekaw HC roomu przez duże HC, lub przynajmniej jego zawartości, tu Macie link http://www.skizo.org/foru...9&st=0
Phase wrzuć foty jak możesz.

http://www.lastfm.pl/user/yoshi_nysa/
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 9:37 pm   Odpowiedz z cytatem
sergioosh napisał:
hmm, a co to jest HC room?

Nie dobrze mi juz jak czytam Twoje posty...

mosad napisał:
jesli hc to straszny buredl i konsole i piece to ja mam hc czytaj burdel

I o to chodzi pelny HC ja zaluje ze nie mam fot z przed roku-2 lat wtedy moglbym sie czyms szczycic

yoshi_nysa napisał:
Ciekawi Mnie na czym aktualnie gracie:konsole stacjonarne, handheldy, PC (emu)?

JA moge napisac ze jestem konsolowcem i gram tylko na konsolach...wszytskich oprocz sprzetu microsoftu .Juz niedlugo mam nadzieje zaczne konsolowe szalenstwo(planuje zakup PStwo,PSP,GBA)no i gry...juz nie moge sie doczekac

yoshi_nysa napisał:
Phase wrzuć foty jak możesz.

Moge,moge z tym ze odrazu mowie ze fotki nie bede najwyzszej jakosci poniewaz beda robione aparatem w telefonie...no chyba pozycze cyfrowke od moje dziewczyny z tym,ze niewiem teraz kiedy bede sie znia widzial.W przeciagu 3 dni zapodam link do fotek
Pozdrawiam.

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 10:29 pm   Odpowiedz z cytatem
Phase napisał:
Sergioosh napisał:
hmm, a co to jest?
nie dobrze mi juz jak czytam Twoje posty...
Wybacz. Nie wiedziałem, że to tak skomplikowane pytanie, że aż Ci się niedobrze od myślenia zrobiło. Dzięki mosad za definicję
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 10:52 pm   Odpowiedz z cytatem
sergioosh napisał:
Wybacz. Nie wiedziałem, że to tak skomplikowane pytanie, że aż Ci się niedobrze od myślenia zrobiło. Dzięki mosad za definicję

PRZECZYTAJ RAZ JESZCZE CO NAPISALEM:

PhasE napisał:
Nie dobrze mi juz jak CZYTAM Twoje posty...

Ślepy jestes??? nie umiesz czytac??? I wiesz co najlepiej bedzie jak na tematy na ktore nie masz pojecia nie bedziesz sie wypowiadal bo poprzez Twoj bezsensowny ostatni post znów zaczniemy sie klucić zamiast zajac sie tym jaki jest temat

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
yoshi_nysa

Post Wysłany: Wto Cze 13, 2006 11:35 pm   Odpowiedz z cytatem
Hey Phase, a co z konsol masz aktualnie na stanie? I czemu nie trawisz konsoli The Billa? Nie twierdze, że jest niezastąpiona, ale są gry które dają rade, chociaż Ja kupiłem X klocka dlatego że to świetny kombajn :) Ale to fakt, że kupno PS2 pod koniec panowania tej konsli to strzał w dyche. Wyszły tytuły które wręcz trzeba zaliczyć: RE4, MGS3 S, DMC3, i pewnie jeszcze z tuzin których nie moge sobie przypomnieć
To Ja czekam na fotki, Phase

Brothas, no more war....

http://www.lastfm.pl/user/yoshi_nysa/
Powrót do góry
mosad

Post Wysłany: Sro Cze 14, 2006 12:06 am   Odpowiedz z cytatem
panowie... chillout plz

www.macross.wordpress.com
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Sro Cze 14, 2006 12:30 am   Odpowiedz z cytatem
yoshi_nysa napisał:
Hey Phase, a co z konsol masz aktualnie na stanie? I czemu nie trawisz konsoli The Billa? Nie twierdze, że jest niezastąpiona, ale są gry które dają rade, chociaż Ja kupiłem X klocka dlatego że to świetny kombajn :) Ale to fakt, że kupno PS2 pod koniec panowania tej konsli to strzał w dyche. Wyszły tytuły które wręcz trzeba zaliczyć: RE4, MGS3 S, DMC3, i pewnie jeszcze z tuzin których nie moge sobie przypomnieć

Wiesz oprócz tych 3 tytułow co wymieniles jest jeszcze o wiele wiecej zajebistych gier...o wiele wiecej...Aktualnie posiadam tylko Dreamcasta & PS2 z tym,ze czarnule bede musiał sprzedać,żeby na wyjazd mieć hajs .Ale mam nadzieje,ze juz nie dlugo sie porzadnie odkuje i znów wróca stare dobre czasy kiedy kazdy pieniadz wydawalo sie praktycznie na swoją pasje...A co do fotek spoko wciagu 3 dnich zamieszcze zdjecia i mowie odrazu ze wypasu nie ma bo mój HC room musiał przejsc mały upgread ze wzgledu na zblizajacy sie wielkimi krokami wyjazd.Poki co pozdrawiam i ide zrobic fotki swojej "jaskinii"

-------------------------------------------------------------------------------------------

Okidoki obiecałem foty swojego HC roomu wiec dotrzymuje słowa.W sumie to jest HC segment a nie HC room ale juz mniejsza o to Najpier fotki a pozniej napisze co mam czyli zaczne się chwalic

http://img230.imageshack.us/my.php?image=c3zg.jpg
http://img147.imageshack.us/my.php?image=b8ix.jpg
http://img146.imageshack.us/my.php?image=a0xg.jpg

Moze to nie jest zaden wypas taki jaki mialem np około 2 lata temu no ale dla mnie ma klimat:]
Więc mam:
->kompa(tylko i wyłacznie to netu)
-<Tv "14" stka.(kablówka included:)
->Dreamcasta+3pady(widac tylko jednego reszta byla schowana),około 60gier na półce nad Tv.
->PS2+5 gier(wczesniej wyprzedalem gry ze wzgledu na wyjazd)
->Amige(byla schowana w szafie ale symbol jej-Joystick stoi na półce nad monitorem)
->około 80 egzemplarzy pisma PSX EXTREME
->komiksy(Silent Hill,Street Fighter)
->plakaty w antyramach na ścianie nad łóżkiem(nie uwieczniłem tego na fotach)
Po szafkach mam pochowane jeszcze pady id innych konsol(nawet od Pegazusa mam jednego )ale nie chcialem wszystkiego wyjmowac bo nawet nie miał bym,gdzie tego po ustawiać.

Jak pisałem wczesniej musiałem zrobić wyprzedaż małą ze wzgledu na zblizajacy się wielkimi krokami wyjazd tak więc troche może wygladać mój "HC room" ubogo.Ale mam nadzieje,że niedługo się porządnie odkuje,a wtedy już postaram się o taki HC room,że bedzie co oglądać poki co czekam na wasze fotki i zawijam grać w Pro EVO 4

Pozdrawiam

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Gry Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1