| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Taki_Jeden

|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 12:34 am |
|
|
|
Jako ze nie byl poruszany temat tychze tytulow to POZWOLILEM sobie takowy zalozyc.
Half-Life, H-L OpposingForce, H-L BlueShift, Half-Life2
Jakie wrazenia?
Mi osobiscie zryły troszke psychike te gry i to w sposob dosc zauwazalny kiedy to np. podczas grania w inne FPP jak wpadnie sie w glebsza wode to nastepuje chwila paniki i rozgladanie sie czy cos nie podplywa i nie chce wyszarpac kilku punktow zdrowia.Refleks tez drastycznie wzrosl przez to wzrosl.
Dla mnie - wieli przelom w grach - przeciwnicy od najstraszniejszych i najbardziej rozprzestrzenionych, czyli to takie male, sprytne,ruchliwe i przyczepiajace sie do twarzy(ogladal ktos Obcego to wie ocb), przez zainfekowanych przez nie zolniezy, straznikow, naukowcow, do tych najbardziej neutralnych ktore poprostu wisza sobie z sufitu i czekaja az im sie jakas ofiara nawinie pod jape.
Ogolnie bardzo przezywam ta gre
^_^
Noi ten Half-Life2
Masakrycznie szczegolowa grafika - nowe mozliwosci - wiecej szczegolow.
(W cialach lezacych na ziemi mozna wyroznic np. zoladek jelita i pluca)
Z jednej strony tragedia - rodzina tych takich malych zlych sprytnych ruchliwych i przyczepiajacych sie do twarzy koszmarow rozrosla sie o dwa rodzaje z czego wynikly tragiczne w skutkach rezultaty.
Klimat tez niepowtarzalny chociaz juz nie taki straszny jak w pierwszej czesci...
Ktos w to gral wogole? _________________ "You Dont Need A Reason To Help People"
FinalFantasy IX.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 5:04 am |
|
|
|
| ja gralem w HALF-LIFE & HALF-LIFE :BLUE SHIFT na konsoli Dreamcast i troche mialem okazje pograć u kumpla na Piecu w HALF-LIFE 2.Klimat ta gra ma poteżny nie powiem.Wogole jak dla mnie nalezy do jednych z najlepszych gier w swoim rodzaju(FPP). _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Keitaro

|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 9:17 am |
|
|
|
| Ja z kolegą przeszłem HL2 na hardzie, prościzna, ale dodatek jest rogi jak na "dodatek"... _________________ DO WYNAJĘCIA!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Taki_Jeden

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 9:20 pm |
|
|
|
No pewnie ze
nie ma
Nuda i chec podzielenia sie jedna czy druga "bezmyslna" mysla robia swoje.
Jak ma to wywolac jakies skandale miedzynarodowe to mozna uznac ze tematu nie bylo przeciez
xD
Wiec niewiele osob gralo i przezywala ta gre
no nic...macie szczescie - oszczedziliscie psychike. _________________ "You Dont Need A Reason To Help People"
FinalFantasy IX.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Keitaro

|
Wysłany: Wto Cze 13, 2006 7:36 am |
|
|
|
| A może dodatek to HL ma akcje w japoni? (na 99% nie, nigdy nie ma 100%) _________________ DO WYNAJĘCIA!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Ercorral

|
|
| Powrót do góry |
|
|