| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 11:22 pm |
|
|
|
| NO właśnie jak myślicie jak tym razem spisze sie Japonia na MŚ???jak dla mnie maja "ciezką" grupe.Ale wierze w nich...chyba nawet bardziej niz w "naszych" zwlaszcza po meczu z Ekwadorem... _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tarik

Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 90 Skąd: 15NM from EPKT (50° 18' N 19° 10' E)
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 12:23 pm |
|
|
|
| wg mnie w pierwszym meczu z australia japonia powinna sobie poradzic, ale niestety pozostale: brazylia i chorwacja wydaja mi sie ze sa poza zasiegiem japonczykow. _________________ "... Sa rzeczy ktore trzeba w zyciu zrobic i robi sie je, ale nigdy o nich nie mowi ..."
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 3:24 pm |
|
|
|
| Żeby wyjść z grupy musza pokonać conajmniej dwie drużyny, a z Brazylią im się raczej nie uda. Więc - wyjście z grupy jest kwestią wygrania i z Australia i z Chorwacją. _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tarik

|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 3:49 pm |
|
|
|
szczerze watpie zeby japonia pokonala chorwatow, aczkolwiek to jest pilka nozna i dodatkowo turniej, a na takich imprezach rozne rzeczy sie dzieja (dla przykladu chocby ostatnie ME i Grecja, ktora na starcie mistrzostw byla na koncu listy bukmacherow).
btw. zakladajac iz japonia wyszla by na drugim miejscu zz grupy to kolejny mecz maja z druzyna z pierwszego miejsca z grupy E (czyli najpewniej Czechami) a tu juz moze byc problem przejsc dalej. _________________ "... Sa rzeczy ktore trzeba w zyciu zrobic i robi sie je, ale nigdy o nich nie mowi ..."
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tarik

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Keitaro

|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 9:37 am |
|
|
|
A co do polski obiło mi sie o uszy:
Co robi polak gdy polska wygrywa mis. świata?
Wyłancza PlayStation i idzie spać.
Dlaczego niemieccy kibice cieszą się z przyjazdu polaków?
Wreszcie ktoś dokopie ich policji.
Po wylądowaniu samolotem w berlinie Janas mówi do pilotow:
Nie wyłanczajcie silnika, zaraz wracamy.
ALE KWACHY, polacy wrucą w tym (przyszłym raczej) tygoniu, jak wszyscy grają jak rasiak a grą przypominają moją klase (najgorsza w szole, a ja zwolniony z wfu :)) _________________ DO WYNAJĘCIA!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tarik

|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 12:07 pm |
|
|
|
| juz jutro japonia zagra swoj pierwszy mecz lecz niestety nie majac polsatu sport extra meczu by sie nie obejrzalo (akurat transmituja wszystko po za tym meczem)... dobrze ze chociaz jeszcze niemcy transmituja mecze. _________________ "... Sa rzeczy ktore trzeba w zyciu zrobic i robi sie je, ale nigdy o nich nie mowi ..."
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 2:09 pm |
|
|
|
| Trzymamy kciuki za "naszych" z Japonii. _________________ Take it easy!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 10:39 pm |
|
|
|
wybacz Nezumi, jeszcze raz o Polsce, po prostu musiałem : (dla ew. sprostowania, tu jest aluzja co do pewnej reklamy...)
Koniec meczu z Ekwadorem. Piłkarze pojechali do hotelu, rozeszli się do swoich pokoi. W jednym z pokoi czeka żona Mirka Szymkowiaka. Mirek wchodzi, rozbiera się i idzie pod prysznic. Po chwili słyszy pytanie:
- Mirek, gdzie byłeś ?
- Biegałem...
- Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Yuki-chan

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 8:59 am |
|
|
|
Wczoraj oglądałam wiadomość na FFN, trzymam po prostu za Japończyków kciuki na dzisiaj ^.^ Niech im się powiedzie.
W piłce wszystko jest możliwe, a jak ktoś wspominał remis z Niemcami (niedawnymi czasy..) to coś bardzo ciekawego. Chorwacja ostatnio osłabła i tylko liczyć na to, że ten stan się utrzyma na dłużej. Co do Polski.. nie mamy szans. Sitcom Polska vs. Niemcy już niedługo. Ale ja już o Polsce nic nie mówię... bo tylko słów szkoda.. (dobrze, że Górski tego nie dożył bo umarłby nie na raka tylko na zawał serca)
edit:
wg. prośby nezumi :) _________________ 言わぬが花:)
Ostatnio zmieniony przez Yuki-chan dnia Pon Cze 12, 2006 1:08 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
nezumi 芸者

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 11:55 am |
|
|
|
| Yuki-chan napisał: |
| (dobrze, że Górski tego nie dożył bo padłby nie na raka tylko na zawał serca) |
może jednak zastanowisz się nad zminą tego sformułowania?.... _________________ It's not easy being green. Kermit the Frog
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 3:56 pm |
|
|
|
| taaa...wlasnie obejrzalem mecz Japonia-Australia...1-3 bez komentarza...Szanse Japonczyków skurczyly sie jeszcze bardziej niz "nasze"... _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tarik

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 4:08 pm |
|
|
|
| ano niestety wydaje sie iz Japonczycy podobnie jak i my zakonczyli juz mundial... ale najgorsze to jest to ze przegrali mecz w ostatnich 5 minutach i to tak dotkliwie. _________________ "... Sa rzeczy ktore trzeba w zyciu zrobic i robi sie je, ale nigdy o nich nie mowi ..."
|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 7:13 pm |
|
|
|
| Trza czekac na kolejny mecz Japonczyków...no ale naprawde z Chrowacja moga powalczyc ale Brazylia...No to Cie sergioosh pociesze:Czechy wygraly z USA 3-1. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
|
|
| Powrót do góry |
|
|