| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 1:29 pm |
|
|
|
| Cytat: |
| W sumie ja caly czas jestem w trakcie ogladania i jak narazie moge napisac tylko jedno:jak dla mnie to ZaJeBiSte |
Na podstawie powyższych przesłanek śmiem wnioskować, że jesteś przed54 odc. Jeśli mam rację, to pogadamy jak obejrzysz do tego momentu. ;] hmmm... nsunęło mi się drobne porównanie bleach do 54 odc jest jak naruto włącznie z walką naruto vs sasuke, a potem... cóż ... robi się z tego niezłe ćwiczenie cierpliwośći;p |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 6:00 pm |
|
|
|
| Anime jest ciekawe, nio i racja najbardziej do odcinka 54. Na tym odcinku, na którym na razie się zatrzymało anime jest superrr nudne. Bardziej moje zainteresowanie wzbudza manga. Patrzeć w przód, manga robi się ciekawsza… pozostaje czekać na te odcinki jako anime :/ |
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 9:45 pm |
|
|
|
| Ja też uważam, że anime jest świetne, od 54 odcinka zaczna lekko przynudzać... Największym plusem jest niesamowita różnorodność postaci. Największym minusem - ... cenzuruję ... _________________ Take it easy!
Ostatnio zmieniony przez Teloniusz dnia Czw Cze 01, 2006 6:18 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|
Shinji

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:06 am |
|
|
|
| Chyba nie bedzie spoilem jak zdradze, ze aktualne epy to same fillery :| Seria w Soul Society byla swietna .... to co sie teraz dzieje zasluguje na ZIEEEEEEEF .... |
|
| Powrót do góry |
|
|
Taki_Jeden

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:43 am |
|
|
|
Tak wogole to jak sie wymawia BLEACH?
Bo jak opowiadac komus to podczas pytania o nazwe tej anime mam wydac odglos wymiotowania?
Blicz?
xD
"Cut me wherever you want to"
Kozactwo tysiaclecia.
Pieknie zrobili ewolucje glownego bohatera chociaz troszke przytępili mu myslenie - zastanowilby sie chlopak co z ta jego ciemna strona, maska i ogolnie co jest grane.
Fillery w Naruto, w tym, nc tylko umierac ;/
"o,Przyjacielu nieuczony
Moj Blizni z tej czy innej ziemi
Wiedz ze na trwoge bija w dzwony
Rznij karabinem w bruk ulicy
Twoja jest krew a ich jest nafta
i od stolicy do stolicy
zawolaj broniac swej prawicy
Bujac To my panowie Szlachta
Bujac To my panowie Szlachta
Bujac To my panowie Szlachta..."
Akurat - Do Prostego Czlowieka _________________ "You Dont Need A Reason To Help People"
FinalFantasy IX.
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:50 am |
|
|
|
Anime jeszcze się polepszy po zakończeniu fillerów, ale potem znowu będzie kicha... dlaczego? bo manga też robi się coraz gorsza. Mało jest serii, które utrzymują poziom przez więcej niż 50-100 odcinków. Mimo to, po tych 54 odcinkach polecam przerzucić się na mangę. Z resztą i tak najlepszy jest 29 odcinek- walka Zaraki Kenpachi vs. Ichigo XD
Teloniusz, jak masz zamiar pisać spoilery to chociaż zaznacz to na początku posta. |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:27 pm |
|
|
|
| Jedynym dziwactwem w tym jest, że Ichigo i prawie reszta paczki ma po 15 lat. Co jak co ale na tyle nie wyglądają. |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:54 pm |
|
|
|
| Dokładnie taka sama była reakcja moich znajomych jak oglądali pierwszy raz bleacha <właśnie podczas tych 3ch dni przed egz;p> początek 1wszego epsa ichigo "kurosaki ichigo desu. juugosai desu." <lub cos podobnego cytuje z pamieci wiec na 99% sie myle, a sprawdzic nie moge bo odebrno mi nosnik dvd;p> na co znajomiw śmiech " taaaa jasne, a wygladasz na 22" po czym odbyło się naciśnięcie spacji i 5min dyskusja jak to w anime wszyscy maja te 15lat a wyglądaja na 25^^" |
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:09 pm |
|
|
|
| ja doszukałem się tylko jednego błędu, bo to nie Aizo tylko Aizen. Więc po co ta liczba mnoga? |
dla kawału?Oo
a pointą nie był fakt błędów, gdyż było by to małostkowe, tylko niegrzecznego spoilerowania koledze, który jeszcze nie oglądał. może ciebie to nie rusza, ale mnie takie podejście delikatnie mówiąc irytuje, bo kiedyś ktoś mi zespoilerował nie tylko aizena ale i isshina ><"""" cały wieczór klnęłam;p więc chłopakowi który chciał sobie pogadać o bleach, a zastał zarzucony filerami, (które oczywiście w chwili obecnej nic mu nie mówią, ale jak tylko pozna w/w bohaterów to będzie miał popsutą zabawę) bo sama tego doświadczyłąm. trochę empatii;p
| A kogo to w ogóle obchodzi ile oni lat mają? Z resztą Ichigo zachowuje się jak pietnastolatek |
no ale przecież sam napisałęś, że bohaterowie sa w takiej grupie wiekowej a nie innej ponieważ do takiej grupy wiekawej chciano dotrzeć. więc ma to znaczenie z punktu widzenia osób oglądających dane anime, nie?;] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:49 pm |
|
|
|
Ja się już wypowiedziałem na temat spoilowania.
Tylko nie odbijaj sobie na innych tego, że ktoś Ci coś kiedyś zaspoilował, bo zarzucanie czegoś dla kawału wydaje mi się mało śmieszne.
| Chou napisał: |
| Co do zachowania Ichigo, to pewnością 15 latek by się tak nie zachowywał. |
Hmm, dlaczego?
A Orihime nie ma wyglądać jak piętnastolatka, tylko tak jak chciałyby wyglądać piętnastolatki (mówiąc stereotypowo of kors:P). |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:53 pm |
|
|
|
| Identyfikować? Przepraszam bardzo czy ktoś w wieku 15 lat wygląda tak jak Orihime? Chyba że genetycznie to dzięki bogu za tą sylwetkę. |
To się nazywa leczenie kompleksów ;D
Tudzież masowa indoktrynacja. ;] |
|
| Powrót do góry |
|
|