Wyszukiwarka
Strona głównaFAQRegulaminUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj się, by sprawdzić wiadomościProfilZaloguj

Bleach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum Japonia :: Manga & Anime    
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Phase

Post Wysłany: Sob Maj 27, 2006 12:51 pm   Odpowiedz z cytatem
Jakos niezauwazylem zeby jakis topic traktowal o tym anime wiec postanowilem założyc .W sumie ja caly czas jestem w trakcie ogladania i jak narazie moge napisac tylko jedno:jak dla mnie to ZaJeBiSte .A co wy sadzicie na temat tego Anime?

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
ikari_yui

Post Wysłany: Sob Maj 27, 2006 1:29 pm   Odpowiedz z cytatem
Cytat:
W sumie ja caly czas jestem w trakcie ogladania i jak narazie moge napisac tylko jedno:jak dla mnie to ZaJeBiSte

Na podstawie powyższych przesłanek śmiem wnioskować, że jesteś przed54 odc. Jeśli mam rację, to pogadamy jak obejrzysz do tego momentu. ;] hmmm... nsunęło mi się drobne porównanie bleach do 54 odc jest jak naruto włącznie z walką naruto vs sasuke, a potem... cóż ... robi się z tego niezłe ćwiczenie cierpliwośći;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Chou

Post Wysłany: Sob Maj 27, 2006 6:00 pm   Odpowiedz z cytatem
Anime jest ciekawe, nio i racja najbardziej do odcinka 54. Na tym odcinku, na którym na razie się zatrzymało anime jest superrr nudne. Bardziej moje zainteresowanie wzbudza manga. Patrzeć w przód, manga robi się ciekawsza… pozostaje czekać na te odcinki jako anime :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Phase

Post Wysłany: Sob Maj 27, 2006 6:05 pm   Odpowiedz z cytatem
ikari_yui napisał:
Na podstawie powyższych przesłanek śmiem wnioskować, że jesteś przed54 odc

Do 54 odcinka brakujeeeee mi oj braaaaaaaaakuje .A wszystko to ze nie mam czasu i nie moge przysiasc i poswiecic wiecej czasu dla tego anime,ktore w sumie jako jedyne ostatnio przykuło moją uwagę...dlatego poki co jestem pod wrazeniem

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
Teloniusz

Post Wysłany: Sob Maj 27, 2006 9:45 pm   Odpowiedz z cytatem
Ja też uważam, że anime jest świetne, od 54 odcinka zaczna lekko przynudzać... Największym plusem jest niesamowita różnorodność postaci. Największym minusem - ... cenzuruję ...

Ostatnio zmieniony przez Teloniusz dnia Czw Cze 01, 2006 6:18 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Shinji

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:06 am   Odpowiedz z cytatem
Chyba nie bedzie spoilem jak zdradze, ze aktualne epy to same fillery :| Seria w Soul Society byla swietna .... to co sie teraz dzieje zasluguje na ZIEEEEEEEF ....
Powrót do góry
Taki_Jeden

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:43 am   Odpowiedz z cytatem
Tak wogole to jak sie wymawia BLEACH?
Bo jak opowiadac komus to podczas pytania o nazwe tej anime mam wydac odglos wymiotowania?
Blicz?
xD
"Cut me wherever you want to"
Kozactwo tysiaclecia.
Pieknie zrobili ewolucje glownego bohatera chociaz troszke przytępili mu myslenie - zastanowilby sie chlopak co z ta jego ciemna strona, maska i ogolnie co jest grane.
Fillery w Naruto, w tym, nc tylko umierac ;/

"o,Przyjacielu nieuczony
Moj Blizni z tej czy innej ziemi
Wiedz ze na trwoge bija w dzwony
Rznij karabinem w bruk ulicy
Twoja jest krew a ich jest nafta
i od stolicy do stolicy
zawolaj broniac swej prawicy
Bujac To my panowie Szlachta
Bujac To my panowie Szlachta
Bujac To my panowie Szlachta..."

Akurat - Do Prostego Czlowieka

Phase

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:46 am   Odpowiedz z cytatem
trailery??? o shit...
Czytajac wasze wypowiedzi o tym,że od 54odcinka anime przynudza to hmm troche sie martwie bo juz daaawno zadne anime tak jak bleach nie spodobalo mi sie Hmmm no ale cóż zobaczymy moze nie jest tak żle po tym 54odcinku
Pozdrawiam

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:50 am   Odpowiedz z cytatem
Anime jeszcze się polepszy po zakończeniu fillerów, ale potem znowu będzie kicha... dlaczego? bo manga też robi się coraz gorsza. Mało jest serii, które utrzymują poziom przez więcej niż 50-100 odcinków. Mimo to, po tych 54 odcinkach polecam przerzucić się na mangę. Z resztą i tak najlepszy jest 29 odcinek- walka Zaraki Kenpachi vs. Ichigo XD
Teloniusz, jak masz zamiar pisać spoilery to chociaż zaznacz to na początku posta.
Powrót do góry
ikari_yui

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:05 pm   Odpowiedz z cytatem
_-_ straszne, nie dość, że spoilerujecie to niepotraficie poprawnie zapisac imion _-_"""

Cytat:
A wszystko to ze nie mam czasu i nie moge przysiasc i poswiecic wiecej czasu dla tego anime,ktore w sumie jako jedyne ostatnio przykuło moją uwagę...dlatego poki co jestem pod wrazeniem

No co ty;p Na bleacha zawsze jest czas, nawet przez ostatnie 3 dni przed egzaminem na japke

Cytat:
trailery??? o shit...

Nie trailery tylko filery;p qmqm?
Powrót do góry
Chou

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:27 pm   Odpowiedz z cytatem
Jedynym dziwactwem w tym jest, że Ichigo i prawie reszta paczki ma po 15 lat. Co jak co ale na tyle nie wyglądają.
Powrót do góry
ikari_yui

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 2:54 pm   Odpowiedz z cytatem
Dokładnie taka sama była reakcja moich znajomych jak oglądali pierwszy raz bleacha <właśnie podczas tych 3ch dni przed egz;p> początek 1wszego epsa ichigo "kurosaki ichigo desu. juugosai desu." <lub cos podobnego cytuje z pamieci wiec na 99% sie myle, a sprawdzic nie moge bo odebrno mi nosnik dvd;p> na co znajomiw śmiech " taaaa jasne, a wygladasz na 22" po czym odbyło się naciśnięcie spacji i 5min dyskusja jak to w anime wszyscy maja te 15lat a wyglądaja na 25^^"
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 6:59 pm   Odpowiedz z cytatem
ikari_yui napisał:
_-_ straszne, nie dość, że spoilerujecie to niepotraficie poprawnie zapisac imion _-_"""

Wybacz mistrzu. Przyjmiemy karę z pokorą.
ja doszukałem się tylko jednego błędu, bo to nie Aizo tylko Aizen. Więc po co ta liczba mnoga?
A kogo to w ogóle obchodzi ile oni lat mają? Z resztą Ichigo zachowuje się jak pietnastolatek a w ogóle to jest tylko taki zabieg, by odbiorcy mogli się z nimi identyfikować, i tyle
Powrót do góry
ikari_yui

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:09 pm   Odpowiedz z cytatem
Cytat:
ja doszukałem się tylko jednego błędu, bo to nie Aizo tylko Aizen. Więc po co ta liczba mnoga?

dla kawału?Oo
a pointą nie był fakt błędów, gdyż było by to małostkowe, tylko niegrzecznego spoilerowania koledze, który jeszcze nie oglądał. może ciebie to nie rusza, ale mnie takie podejście delikatnie mówiąc irytuje, bo kiedyś ktoś mi zespoilerował nie tylko aizena ale i isshina ><"""" cały wieczór klnęłam;p więc chłopakowi który chciał sobie pogadać o bleach, a zastał zarzucony filerami, (które oczywiście w chwili obecnej nic mu nie mówią, ale jak tylko pozna w/w bohaterów to będzie miał popsutą zabawę) bo sama tego doświadczyłąm. trochę empatii;p

Cytat:
A kogo to w ogóle obchodzi ile oni lat mają? Z resztą Ichigo zachowuje się jak pietnastolatek

no ale przecież sam napisałęś, że bohaterowie sa w takiej grupie wiekowej a nie innej ponieważ do takiej grupy wiekawej chciano dotrzeć. więc ma to znaczenie z punktu widzenia osób oglądających dane anime, nie?;]
Powrót do góry
Teloniusz

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:32 pm   Odpowiedz z cytatem
jej, przepraszam
Już się nie odzywam, bo znowu coś zepsuję

Chou

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:11 pm   Odpowiedz z cytatem
Identyfikować? Przepraszam bardzo czy ktoś w wieku 15 lat wygląda tak jak Orihime? Chyba że genetycznie to dzięki bogu za tą sylwetkę. Co do zachowania Ichigo, to z pewnością 15 latek by się tak nie zachowywał.

Ostatnio zmieniony przez Chou dnia Nie Maj 28, 2006 10:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Phase

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:35 pm   Odpowiedz z cytatem
ikari_yui napisał:
No co ty;p Na bleacha zawsze jest czas, nawet przez ostatnie 3 dni przed egzaminem na japke

Geez no ja narazie nie mam czasu:/ moze w nadchodzacym tygodniu to wreszcie ogarne...ale watpie

ikari_yui napisał:
Nie trailery tylko filery;p qmqm?

No sorry pomylilo mi sie oczywiscie ze fillery

Chou napisał:
Jedynym dziwactwem w tym jest, że Ichigo i prawie reszta paczki ma po 15 lat. Co jak co ale na tyle nie wyglądają.

Ten problem nie dotyczy tylko anime ale takze np Jrpg,gdzie swiat ratują dzieci ale to juz jest chyba temat na osobną dyskusje...a co do Ichigo to tez sie troche zdziwilem,że ma 15 lat...bez komentarza...

Nie dyskutuj z debilem !
Powrót do góry
sergioosh

Post Wysłany: Nie Maj 28, 2006 9:49 pm   Odpowiedz z cytatem
Ja się już wypowiedziałem na temat spoilowania.
Tylko nie odbijaj sobie na innych tego, że ktoś Ci coś kiedyś zaspoilował, bo zarzucanie czegoś dla kawału wydaje mi się mało śmieszne.
Chou napisał:
Co do zachowania Ichigo, to pewnością 15 latek by się tak nie zachowywał.
Hmm, dlaczego?
A Orihime nie ma wyglądać jak piętnastolatka, tylko tak jak chciałyby wyglądać piętnastolatki (mówiąc stereotypowo of kors:P).
Powrót do góry
Chou

Post Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:10 pm   Odpowiedz z cytatem
Nie sądzę, żeby w madze rysował specjalnie dziewczyny pod takie myślenie. Jak już coś to stwierdźmy, że mangę rysował „pan”, a nie „pani”, a „panowie” mają skłonności do lekkiej przesady i przesunięcia wiekowego. (moje zdanie, moje zdanie)
Powrót do góry
ikari_yui

Post Wysłany: Wto Maj 30, 2006 9:53 pm   Odpowiedz z cytatem
Cytat:
Identyfikować? Przepraszam bardzo czy ktoś w wieku 15 lat wygląda tak jak Orihime? Chyba że genetycznie to dzięki bogu za tą sylwetkę.

To się nazywa leczenie kompleksów ;D
Tudzież masowa indoktrynacja. ;]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Japonia :: Manga & Anime Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4