| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
sergioosh

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 2:38 pm |
|
|
|
| A wyszła już Oo' z tego co się orientuje, to jeszcze nie było premiery. A fillery w bleachu pominąłem i prawdę mówiąc byłem trochę zdziwiony jak zobaczyłem te 3 dodatkowe postacie. Żeby się zamieszanie w fabule nie zrobiło... |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 3:38 pm |
|
|
|
| Jeśli chodzi Ci o premierę kinową, to ta już miała miejsce. Jeśli o wersję z subami to masz rację, że jeszcze nie wyszła. Ale pewnie poczekamy zanim wyjdzie wersja na która da się nałożyć suby. ;p |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Tai

|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 5:50 pm |
|
|
|
No, mój pierwszy post na tym forum w temacie o moim ulubionym anime Mangi niestety nie czytuję, oczy nie pozwalają, no i brak czasu :/
A więc..
Co tu dużo mówić o nie fillerowatej części Bleach, jest po prostu świetna, szczególnie elementy humorystyczne powalają (Np. jak Rukia tłumaczy cokolwiek Ichigo przy użyciu rysunków a potem... SLAP!), lub sama fabuła jest niezła, lecz fillery z Bounto...
Osobiście przy serii z Bounto robiłem przerwy, albo oglądałem 1 odcinek na tydzień. Dobrze, że już przez to przeszedłem Kolega mi mówił, że w porównaniu do fillerów z Naruto, to te z Bleach są świetne, cóż, niedługo do nich dojdę i będę miał porównanie
No i openingi z 106-109 bodajże to całkiem fajny sposób by zareklamować Bleach the movie Osobiście czekam na suby z niecierpliwością. |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 10:10 pm |
|
|
|
| W sumie to ja te "ładne" odcinki z Baunto zobaczyłam w 2 dni, tak żeby szybko przez to przejść.... XD....teraz czekam na 119 odcinek... te przerwy są nie do zniesienia.... |
|
| Powrót do góry |
|
|
helldozer

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 2:25 am |
|
|
|
| Dammit, ja jestem na 79 odcinku i właśnie z Baunto w roli głównej i troche mnie irytuje ich obecność. _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 6:08 pm |
|
|
|
| Ich obecność będzie cię jeszcze irytowała do 108 odcinka, o ile dobrze pamiętam... _________________ Take it easy!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 1:06 am |
|
|
|
| Cytat: |
| Kolega mi mówił, że w porównaniu do fillerów z Naruto, to te z Bleach są świetne, cóż, niedługo do nich dojdę i będę miał porównanie |
Polecam je po prostu ominąć jeśli nie chcesz doznać trwałego uszczerbku na psychice. ;]
Aczkolwiek, jest jedna rzecz, którą w naruto zrobiono lepiej niż w bleach'u. Naruto odciął się stanowczo od filerów. Nowa seria zero filerowych odwołań, kontynuacji etc. To, że w beach'u mimo zakończenia filerów nadal pojawiają się te 3 "śmieszne" stworki, tudzież mają miejsce odwołania do walki z bount, tudzież tłumaczenie różnicy pomiędzy bount a arrancarami jest w swój sposób ... irytujące?
Ostatnio myślałam, że %$^&^& gdy Ururu miała się wziąć za rozwalenie jednego z arrancar, a 3 "śmieszne stworki" postanowiły "spróbować swoich szans". Po prostu jak mają miejsca wciskane na siłę odniesienia do fierów to mam wrażenie jakby mi reklamy włączono. "
Ale cóż trzeba przyznać jedno bleach' owi. W przeciwieństwie do Naruto trzyma klimat i nie przedłuża. Walki są takie do jakich się przywykło w arc'u Soul Society.
| Cytat: |
| ..A w tym czasie my możemy cieszyć się odcinkiem nr 120 ... Zaczyna być ciekawie (dla tych co mangi nie czytają ) |
Jak dla mnie zaczęło być ciekawie jak tylko skończyły się filery. Od razu widać było różnicę. Walka Ikkaku była genialna. Reminiscencje były klimatyczne. Do tego Isshin! Ojciec Ishidy. Zanpakutō Rukii wygląda ślicznie. Tylko jednej rzeczy mi brakuje, a raczej jednej osoby - Ishidy. ; / Ponieważ nie czytałam mangi żywię jednak nadzieję, że się doczekam. ;p
Znowu się czeka z niecierpliwością na kolejny odcinek. Warto było przetrwać filery. ;] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 3:34 pm |
|
|
|
| Zaraki Kenpachi jest najlepszy, a następny (i tak pierwszemu do pięt nie dorasta) to Kyouraku Shunsui. _________________ Take it easy!
|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
sergioosh

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 12:11 am |
|
|
|
| Zdecydowanie Zaraki Kenpachi :) Byakuya trochę typowy, wolę tego co się zawsze obija (w słomianym kapeluszu i różowym wdzianku)... Jak mu tam było... |
|
| Powrót do góry |
|
|
ikari_yui

|
Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 12:17 am |
|
|
|
| Shunsui Kyōraku ;] |
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Chou

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Jowisz

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Phase

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 10:37 am |
|
|
|
| Heh mnie denerwują wszystkie sceny, w których jest Orihime, dialogi jej są totalnie bezsensu, tak samo jak jej zachowanie które maksymalnie irytuje, jak dla mnie najsłabsza postać w Bleach =] _________________ Dante chwycił piekelne hordy za jaja i zgnoił tak,że pomiot szatański szlocha doprawadzając Lucyfera do nerwicy.
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
| Powrót do góry |
|
|