| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Xsellos

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Niltinco

|
|
| Powrót do góry |
|
|
Justyna

|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 3:13 pm |
|
|
|
| dzięki za link! |
|
| Powrót do góry |
|
|
Shinto

|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 3:42 pm |
|
|
|
hmmm
ukryta forteca....
ciekawe, śmieszne...
nawet fajnie się oglądało..., nawet bardzo fajnie
tron we krwi...
zasypiałem już po 20 minutach, a jak jeszcze przeczytałem że to ekranizacja makbeta to wszyscto było jasne - wyłączyłem TV
straż przyboczna, niestety przegapiłem, nie z mojego powodu....
| Niltinco napisał: |
| No cóż life is brutal, always kopas w dupas and full of zasadzkas. |
a co do "SANJURO - SAMURAJ ZNIKĄD"
no bardzo fajne, bardzo polubiałem tego ronina,
a co do tego że się nie ma "ale kino"
zawsze można coś zassać z net'a
a co do tego że się ma "ale kino" to tam nie tylko to leci, warto co jakiś czas przeglądnąć ten program.
pozdrawiam,
miłej niedzieli |
|
| Powrót do góry |
|
|
Kanashii

|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 5:32 pm |
|
|
|
| Wiedziałem iż Multimedia sie spisze wreszcie będzie co oglądać, to chyba zadośćuczynienie za wywalenie NG |
|
| Powrót do góry |
|
|
Teloniusz

|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 8:52 pm |
|
|
|
Dla mieszkańców Krakowa i okolic: Kino Paradox działające w Centrum Młodzieży im. Henryka Jordana na ul. Krowoderskiej 8 wyświetla dwukrotnie film "Rashômon" (swoją drogą bardzo dobry). Film zobaczyć będzie można:
13 VI o godz. 18:40
14 VI o godz. 20:45
I jeszcze:
W bibliotece publicznej przy ulicy Rajskiej można wypożyczyć filmy reżyserii Kurosawy, lub nakręcona na podstawie jego scenariusza. Filmy są na płytkach DVD. Wypożyczenie kosztuje dwa złote za film na jeden tydzień (można mieć jednocześnie dwa filmy). Na pewno są filmy: Dodes'ka-den, Siedmiu samurajów (Shichinin no Samurai), Tron we krwi (Kumonosu jô), Straż przyboczna (Yojimbo), Sanjuro - samuraj znikąd (Tsubaki Sanjûrô), Ran, Pijany anioł (Yoidore tenshi), Piętno śmierci (Ikiru), Niebo i piekło (Tengoku to jigoku), Rudobrody (Akahige), Sobowtór (Kagemusha). _________________ Take it easy!
|
|
| Powrót do góry |
|
|